Bruk av bilder, tekst og figurer

Mange av bildene og figurene jeg bruker i innleggene på KunnskapsrikTrening er private. Disse er enten laget eller fotografert av meg, og er merket med vannmerke. Bruk av disse bildene eller figurene skal ikke forekomme uten godkjennelse og til tillatelse fra Kunnskapsriktrening, etter henvendelse på mail. Om bildene likevel blir kopiert eller brukt på annen måte vil dette få følger.

Alle innleggene er skrevet av meg, og skal heller ikke kopieres eller brukes uten tillatelse. Men link gjerne til innleggene på din egen side!

Jeg vil sette pris på henvendelser fra dere som er interessert i å ta i bruk noe av mitt matriale, både skrevet eller som bilder.

Kontaktinformasjon finnes her!

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits