Lær om menneskekroppen på ide'festivalen!

 

Bli med på ide'festivalen i i dag!

Denne lørdagen på Blindern, Universitetet i Oslo arrangeres det en festival om menneskekroppen. Her kan du som nysgjerrig få være med på alt fra yoga med snev av yogaforskning til foredrag om kreft og diagnostikk. 

Harald Eia holder foredrag om "Den vanskelige arven" sammen med Camilla stoltenberg. Eller vil du høre Rune Blomhoff, kjent ernæringsfysiolog i Norge, og temaet "Kan du spise deg frisk??" For alle oss muskelinteresserte vil det også bli holdt foredrag om musklenes hukommelse, og at det faktisk lønner seg å trene mens man er ung!Her er det mye for alle, enten du er litt interessert eller over middels interessert i gener, proteiner, muskler, samfunn osv. 

Programmet for dagen finner du her, og jeg lover at alle kan få glede av denne festivalen :)

Om du har mulighet, eller bare litt nysgjerrig vil jeg absolutt anbefale en tur. Denne festivalen har noe for alle, både humor med Eia og ekte forskning med mange av professorene jeg jobbet med under min utdannelse. Muligheten for å lære noe nytt og spennende er her!

Klikk på bildet for å lese intervju med en ekte forsker om dagens Bio-revolusjon!Ha en super lørdag alle sammen! Selv skal jeg trene to veninner på Sats for å øve til PT-eksamen neste uke :) 

Hva skal dere??

Stikkord:

2 kommentarer

Nanne100

15.10.2011 kl.12:59

Å dette hørtes fristende ut. Som tidligere helse-og-sosial elev har jeg interesser spesielt for hvordan kroppen virker og hvordan maten vi spiser har noe å si.. Dumt jeg er på feil kant av landet :( Du lover å gi fyldig rapport ;) ?

KunnskapsrikTrening

15.10.2011 kl.15:25

Nanne100: Kanskje det arrangeres noe liknende på din kant av landet snart? Ha en supert lørdag!

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits