Ingen grunn for gravide å droppe trening selv om magen vokser!

 

Sprek og gravid!

I min serie av innlegg om trening og graviditet har jeg skrevet mye om både de fysiologiske effektene og grunnene til å trene under graviditet, og gitt tips og råd om intensitet og øvelser.


I Norge har vi begrenset forskning på dette, men for ikke lenge siden kom det en ny doktorgradsstudie om gravide og trening. Forskningen viser det vi håper på, at fysisk aktivitet under svangerskapet er positivt om mor følger retningslinjene. 

Da jeg kom over artikkelen om en sprek dame med mage ble jeg glad og fornøyd. Med en aktiv hverdag før graviditet har Vibeke holdt igang treningen under graviditeten, da med samråd med sin fastlege som i tillegg er idrettslege. Artikkelen fant jeg på budstikka.no.


Gravide trener for to!

Imponerende og veldig gøy å lese om kvinner som ikke er redd for å både jogge, trene vekter og svette med måte under svangerskapet! Jeg anbefaler dere å lese artikkelen og følge i samme bane om dere kan det (gravide og ikke gravide også selvfølgelig!). 

Husk adventskonkurransen!

Vinn gavekort fra coolstuff.no

Delta her ved å fortelle ditt nyttårsforsett og del innlegget på facebook!


5 kommentarer

Erica

20.12.2011 kl.10:27

UTROLIG inspirerende! Tusen takk for tips og flotte ord :)

Kamillas treningsblogg

20.12.2011 kl.14:30

Bra flere får kunnskap om dette. :) Må være veldig kjedelig å avbryte trening pga svangerskap, hvis man ikke vet om dette :/

Annette Helene

20.12.2011 kl.16:16

Kjempe bra og inspirerende:) dette er virkelig noe jeg skal ta med meg:)

Håper du får en strålende dag:)

KunnskapsrikTrening

21.12.2011 kl.07:52

Kamillas treningsblogg: Ikke sant. Tror mange ikke får de opplysningene de kunne fått om trening og graviditet hadde vært fokusert på. God onsdag! :)

KunnskapsrikTrening

21.12.2011 kl.07:52

Annette Helene: Takk for det! Dette er en viktig sak syns jeg :) Ha en super dag du også!

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits