Ønsker du varig vektnedgang og veiledning? Meld deg på SATS-kurset "Et lettere liv"!

Ned i vekt og lettere liv med SATS!

I helgen var jeg på kursholderkurs for å kunne starte å holde "Et lettere liv"-kurs på Sats. Veldig inspirerende og spennende! Jeg gleder meg til å sette igang :)

Sliter du med ekstra kilo, er hverdagen preget av stress, dårlig kosthold og lite aktivitet? Ønsker du kontakt med andre i samme situasjon?

Dårlig kosthold
Lettvint?

Ønsker du gode vaner, motivasjon fra andre, hjelp til å komme igang med treningen og en trygg overgang til en ny livsstil?? Nye vaner vil hjelpe deg mot et liv med mindre risiko for livsstilssykdommer!

Da er kurset "Et lettere liv" noe for deg!

Kurset tar for seg både trening, kosthold og individuell motivasjon for deltakerene. En gang i uken i åtte uker vil deltakerene får 30 minutter foredrag/teori og 30 minutters trening tilpasset gruppen. Kurset starter og slutter med en kroppsanalyse, for å se hva som kan jobbes med og for å få endringene i løpet av kurset!

Tanita kroppsanalyse
Tanita kroppsanalyse

To treningsveiledninger vil også settes opp i løpet av kurset, dette for å komme igang med aktivitet så raskt som mulig. 

Er du ikke medlem av Sats? Du kan likevel være med! I løpet av de 8 ukene kurset pågår vil du ha full tilgang til senteret, og har du lyst å melde deg inn etterhvert får du fri innmelding før kurset slutter. :)

Alle deltakere får også et oppskriftshefte med gode og riktige retter for hele dagen. Selv skal jeg ta en titt i dag og kanskje lage en ny rett til middag?

Et lettere liv med sats, oppskrifter
Sunt trenger ikke være kjedelig!

Les mer om "Et lettere liv" kurset her!

Medlemsprisen for kurset er 1450 kr og for ikke-medlemmer 2950 kr. 

Følg med på ditt Sats-senter for kursstart, ta kontakt med et senter om du ikke er medlem eller skriv en mail til hh@kunnskapsriktrening.com!! 

Sjekk ut Sats.no!

Stikkord:

2 kommentarer

Elise

14.02.2012 kl.11:23

nei ass. nei.

fredrikkeslilleboble

14.02.2012 kl.14:32

Så spennende :) Er sikkert mange som vil ha utbytte av det!

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits