Nyåpning av Sats Majorstua! Åpent hus 5.-6. mai!

Få med deg åpningshelgen av Nye Sats Majorstua!

Endelig! Etter mye oppussing og svært tålmodige kunder har vi gleden av å invitere alle til en sprek helg! Medlemmer som ikke-medlemmer, Majorstua er åpent for alle lørdag 5. mai og søndag 6. mai.

Vi har en full timeplan med masse spennende eventer og tilbud!

Lyst til å prøve ut PT i gruppe? Meld deg på 30 minutters gruppetrening i PT-rommet hvor senterets PT'er, jeg også, skal gi dere en smak av nye øvelser og tung jobbing. Absolutt noe å bli med på om du vurderer å trene med PT!

Sats Majorstua

Jeg kommer til å kjøre makspulstest på sykkel! Ved hjelp av Activio-systemet kommer du til å presse deg til maksimal puls i løpet av intervaller hvor vi bygger opp pulsen. Hardt, men veldig nyttig om du sykler mye og bruker pulsmåling som hjelp!

spinning

Etter makspulstesten holder jeg et foredrag om pulsstyring og trening. Her kommer tips til hvordan vi best mulig tar nytte av pulsstyringen på veien mot treningsresultater. Og selvfølgelig litt oppklaring av begrepet puls og intensitet!

 Foredrag om puls

Går du med tanken på å teste ut personlig trening?

Både lørdag og søndag er det tilbud på 6 PT-timer til en god pris, 60 minutter og 30 minutter. Du kommer ikke til å angre når du ser og merker resultatene etter god og tilrettelagt trening for deg og dine behov!

Alle timene ligger ute på timeplanen.

Meld dere på for en sprek helg!

timeplan på Sats

Stikkord:

2 kommentarer

lineinspirasjon

03.05.2012 kl.15:27

Betyr dette at senteret generelt er åpent for alle disse dagene? Jeg trente mye her da jeg bodde på Majorstua for endel år siden, husker at det var veldig trangt. Sikkert blitt fint nå, da! Er barnevakt i helga, kan ikke booke meg inn på noen timer siden jeg ikke vet helt med tida. Men er innom Oslo, så kanskje jeg kommer og ser hvordan det ser ut der nå. Lykke til, da!

KunnskapsrikTrening

03.05.2012 kl.20:46

lineinspirasjon: Senteret er åpent for alle lørdag og søndag ja :) Stikk gjerne innom for å ta en titt, har blitt supert! Kanskje vi sees :)

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits