Hvordan går prosjekt "sommer-sprek" 2012?

Det er ikke for sent!!

Sommeren kom endelig til Oslo, kanskje litt brått på noen?

Svært mange har enten en plan om å bli sprek og fit til sommeren, eller i hvertfall et sterkt ønske. Hvert år ser vi for oss hvor flotte vi kommer til å bli, bare vi legger inn hardkjøret før sommeren. MEN NÅ ER DEN HER (mest sannsynlig), og sommerkroppen bør være i sikte! 

Vi har 24 timer i døgnet, 8 timer av de består av søvn (forhåpentligvis..)og 8 timer jobb/skole. Dette gir oss 8 timer hver ukedag til fritid.

Den vanligste unnskyldingen vi kommer med når prosjektet sommer-sprek ikke går i boks er; "Jeg har ikke hatt tid". Det er vel heller snakk om at det er mye bedre å ligge i parken enn å svette på trening? Men en liten time, noen ganger i uka? Det bør vi klare!

sommer strand

Jeg mener på ingen måte at ALLE må være super-interessert i trening, men om vi ikke anstrenger oss er det heller ikke lov å klage. Eller?

Har du vanen å drømme om større muskler, mindre bilring eller mye bedre kondis, men aldri faktisk gjør jobben som kreves? Kanskje en personlig trener er tingen for deg? Du får en du må møte opp for å trene med, et godt treningsprogram, variasjon og motivasjon. Og ikke minst, du får utfordret og presset deg det siste lille ekstra som trengs for å bli nettopp SPREK!

press deg på trening

Mitt tips nå på enden av mai og begynnelsen av juni:

Spør deg selv om det er bedre å ha dårlig samvittighet store deler av dagen for treningen som ikke ble noe av, eller å ofre litt for å faktisk få resultater?

Er du i rute med treningen, eller føler du deg fanget i tidsklemma?

tidsklemma

Følg med for pinsehelgens GIVEAWAY, vinn en smart drikkeflaske fra Push-it.no!

Les også artikkel om treningstrender på Studenttorget.no, intervju med meg :)

Stikkord:

8 kommentarer

Marita

24.05.2012 kl.09:35

I rute? Njææh, sommeren kunne ha ventet noen uker til.. men vi skal SØREN ikke klage! Hverken på været eller sommerformen ;)

KunnskapsrikTrening

24.05.2012 kl.12:24

Marita: For en bra innstilling! Deilig med vær som gjør det hyggelig å være ute :) Lykke til med sommerformen ;)

lineinspirasjon

24.05.2012 kl.12:56

Jeg kjenner til den "sommerkropp"-varianten, men hos meg så er det bare helårskropp som gjelder. Jeg vil og må holde meg sunn og sterk året rundt....

nellyupdate

24.05.2012 kl.13:43

Føler at jeg henger litt etter i treninga, ja :P

KunnskapsrikTrening

24.05.2012 kl.15:23

nellyupdate: Bare å henge i fremover nå :) Følg med for innlegg om utetrening!

KunnskapsrikTrening

24.05.2012 kl.15:24

lineinspirasjon: Helårskroppen er vel å foretrekke :) Kanskje bare sette inn litt ekstra mot sommeren også? God torsdag!

meblogg

24.05.2012 kl.17:06

Det er tragisk å være for syk tl å trene. Jeg var treningsnarkoman før jeg ble syk. Først nå ser jeg at jeg var fin da. Nå derimot.... Folk som er fot ser det jo som regel ikke selv. Det er dumt. Fot blir jeg aldri igjen, men tynn skal jeg pokker meg bli!

KunnskapsrikTrening

25.05.2012 kl.09:27

meblogg: Der er nok mange som ikke ser sitt sanne jeg i speilet nei, veldig synd! Lykke til med treningen femover!

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits