Intervjuet om sommertrening av Studenttorget.no!

Intervjuet om trening i sommer!

Studenttorget.no er en nettside beregnet på studenter, men som har masse spennende stoff for alle andre også. Jeg har vært så heldig å bli intervjuet om trening i sommer av nettopp studenttorget.no.

"Slik trener du om sommeren"

I artikkelen svarer jeg på spørsmål om treningsrutiner om sommeren, kosthold og gir tips til enkle og effektive øvelser vi kan gjøre hvor som helst!

Tidligere har jeg også fortalt om treningstrendene i 2012, og om trening ute om vinteren.

"Dette er de nye treningstrendene"

"Trene utendørs om vinteren"


Legg merke til "Det er lov å kose seg" :)

Ikke glem å være med i Giveawayen som går ut uken! 

Stikkord:

8 kommentarer

Mia

03.06.2012 kl.14:26

Gøy med artikkel på studenttorget da!

lineinspirasjon

03.06.2012 kl.20:10

Fant etpar fine oppskrifter på studenttorget.no.

Mht nye trender og back to basic: Noen av de nyeste trendene virker ikke akkurat som å ha kommet for å bli. Til og med hos de unge elevene mine (alder 16-19) er back to basic det mest populære (eksempelvis medisinballøkter og boksing), de synest gjerne det er litt "travelt" hele tiden å skulle forholde seg til og lære seg å traktere nye "instrumenter".

Silja

04.06.2012 kl.10:00

Kult!! :-) Håper du løp på fredag hehe ;-)

KunnskapsrikTrening

04.06.2012 kl.15:28

Silja: Veldig gøy ja :) Jeg løp! Blir en tur i morgen også! Du da?

Martine

13.06.2012 kl.10:49

Kjempebra artikkel! Den minnet meg på bloggen din, som jeg egentlig pleier å kikke innom, men som har blitt glemt i eksamensperioden:)

Jeg har planer om å fortsette trening i sommer, men akkurat nå har jeg et problem. Etter en fjelltur for litt over ei uke siden, fikk jeg vondt i knærne. Har en mistanke om at det ble mye nedover i sko med dårlig demping (men det er snakk om en dagstur, og jeg hadde ikke tung sekk). Jeg tok det ikke så seriøst, og i dagene som fulgte var jeg både på spinning med mye motstand, trente tung styrke på beina og var på steptime med mye hopp og sprett før jeg avsluttet uka med joggetur på asfalt og en høyhælt kveld på byen. Så ble det vanskelig å gå, særlig nedover. Det ene kneet har blitt skikkelig vondt, så fort jeg legger vekt på det (det føles litt som om det er en slags betennelse), mens det andre er helt fint. For to dager siden klarte jeg ikke å gå tur med bikkja en gang, men nå føles det mye bedre. Jeg lurer likevel litt på om jeg kan prøve meg på litt jogging igjen? Og knebøy, utfall osv?

Skjønner veldig godt hvis du synes dette er et tullete spørsmål, eller hvis det tar for mye tid å svare på. Synes likevel det var verdt et forsøk, for jeg har faktisk ikke råd til legetime, og vil gjerne ha så kort treningspause som mulig.

KunnskapsrikTrening

15.06.2012 kl.09:23

Martine: Hei hei! Takk for spørsmål! Det høres ut som en betennelse ja, kjenner igjen det du beskriver fra egne erfaringer. Jeg vil anbefale det å oppsøke en fysioterapeut, gjerne en med idrett som spesialfelt. Det tar tid å få hjelp dessverre, men det er verdt det! Ville nok kjent etter på kneet og tatt forsiktige økter uten tøffe utfordringer.
Vet godt hvordan det er å få vondt i kneet, det er kjedelig, men man må bare ta seg selv i nakken og ta det rolig dessverre...
Håper kneet blir bedre fort! Ha en fin dag :)

Martine

15.06.2012 kl.11:04

Tusen, tusen takk for svar, gull verdt!! Da får jeg ta det litt med ro, og oppsøke fysioterapaut. Utrolig kjedelig, men sikkert best:) Har bare ikke tid til å ha vondt lenge nå, føler formen og samvittigheten blir dårligere for hver dag!

KunnskapsrikTrening

15.06.2012 kl.12:36

Martine: Lykke til videre!! Ikke gøy å ha vondt nei, og det er noe vi absolutt ikke har lyst til å bruke tiden vår på!

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits