Test den fysiske formen på Melkesyrefabrikken!

Har du testet oksygenopptaket eller laktatprofilen din?

I går var jeg så heldig at jeg fikk en omvisning på Melkesyrefabrikken på Frogner i Oslo. Dette er Norges første kompetansesenter rettet mot mosjonister som vil noe med treningen sin. Melkesyrefabrikken åpnet i 2011 og retter seg både mot bedrifter og privatpersoner. 

Teamet består av en rekke kjente idrettspersoner som kjenner til målrettet trening og kroppens respons på toppidrettens utfordring. Les mer om bidragsyterene her!

melkesyrefabrikken

Lyst å teste oksygenopptak eller kanskje laktatprofil?

Det kan du gjøre hos Melkesyrefabrikken! Er du opptatt av målrettet trening, ønsker du å få det meste ut av hver økt eller bare er du nysgjerrig på din fysiske form? Begge disse testene vil gi deg motivasjon til å legge opp treningen din for å forbedre formen. Kanskje du har testet en av disse parameterene for en stund siden og ønsker å se hvor mye du har økt oksygenopptaket eller forskjøvet laktatprofilen? Testingen kan gjøres på sykkel eller mølle, hva du velger avhenger av hvilken aktivitet du er mest komfortabel med og bruker mest.

Les mer om testene her.

tredemølle testingeller spinningsykkel

I tillegg til testing vil Melkesyrefabrikken kunne hjelpe deg med å sette opp et tilpasset treningsprogram. Å få et skreddersydd program tilrettelagt til dine ønsker og mål for treningen er det som kan gjøre den store forskjellen for akkurat deg. Det finnes nok av ferdige programmer eller tips og råd, men ingenting kan måle seg opp mot det programmet som tilpasses deg og din kropp! Les mer om treningsprogram her.

I tillegg til testing og treningsprogram tilbyr Melkesyrefabrikken både kurs i rulleski og muligheten til å overraske noen med gavekort!

Gavekort på melkesyrefabrikken

Melkesyrefabrikken finner du i Frognerveien 10 i Oslo og på facebook!

Hvem vet, kanskje det blir testing på meg i løpet av sommeren?


Har du noen erfaringer fra testing av oksygenopptak eller laktatprofil?


Stikkord:

8 kommentarer

fredrikkeslilleboble

13.06.2012 kl.10:10

Så morsomt med omvisning da :)

Målte oksygenopptaget i biologien på vgs, men hvor nøyaktig det var, vet jeg ikke ;)

Martine

13.06.2012 kl.10:51

Åh, det hadde vært gøy å teste sånt! Selv om man kan merke resultater etter hvert som man trener, må det være motiverende å se konkret forbedring på denne måten :)

Silja

13.06.2012 kl.11:27

Den eneste erfaringen jeg har er at jeg hele tiden utsetter denne testen ;-) Men en dag SKAL jeg..... det vet jeg! Og en dag kan fort bli snart ;-)

Melissa Spania

13.06.2012 kl.11:40

Oi, morsomt! Dette skal jeg sjekke ut når jeg reiser til Norge neste måned!

KunnskapsrikTrening

13.06.2012 kl.12:19

Melissa Spania: Ikke sant :) Sikkert bare å ta kontakt med de, så får du en avtale om testing! ha en super dag :)

KunnskapsrikTrening

13.06.2012 kl.12:20

Silja: Haha! Du får lese om testene på nettsiden deres, de har en egen sak om at det ikke er så ille som vi kanskje tror :) Nå vet du jo hvor du kan gjøre det, venter i spenning!

KunnskapsrikTrening

13.06.2012 kl.12:21

Martine: Ja ikke sant! Man merker jo selvfølgelig at kroppen blir mer utholdene og at vi tåler mer mer før vi stivner av melkesyre, men testing er jo alltid gøy!! Veldig motiverende med tall svart på hvitt som du sier :)

KunnskapsrikTrening

13.06.2012 kl.12:22

fredrikkeslilleboble: Veldig gøy ja :) Ofte er utstyret på biologilaben ikke det mest nøyaktige, men nå vet du hvertfall hvordan en test utføres! Ha en fin dag :)

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits