Få det lille ekstra; tren med personlig trener!

Lyst på det lille ekstra på trening?

De fleste svarer ja på dette spørsmålet. Alle ønsker seg vel å få resultater og komme nærmere treningsmålene sine? Veldig mange har lyst til å trene med personlig trener, men har kanskje ikke prøvd hvordan det føles, eller er usikker på hva man får ut av det. 

Etter å ha jobbet som personlig trener en stund har jeg møtt massevis av forskjellige mennesker på senteret. Jeg har snakket med en haug av spreke mennesker som trener mye selv. De føler ofte de har kontroll på øktene sine, men ønsker det lille ekstra. Andre trenger hjelp til å komme seg på trening, og det å ha en avtale med en personlig trener gjør dette lettere.

alle kan trenge personlig trener
Alle har ulike behov på trening

Begge disse eksemplene ovenfor vil kunne få en stor fordel med å trene med PT. Hvorfor? Tenk deg at du trener alene enten utholdenhet eller styrketrening. Vil du få det lille ekstra om en person tilrettelegger økten spesiellt til deg og dine mål? Om du har tendens til å undervurdere din egen styrke eller utholdenhet vil du kanskje ikke presse deg det lille ekstra alene. Har du en PT ved din side vil du garantert få ut de ekstra kreftene du har på lager, hver eneste økt!

press deg selv på trening

For meg er det viktig at mine kunder er med på treningen både fysisk og psykisk, vi skal ikke bare jobbe med musklene, men tenke over hva vi gjør og hvorfor. Har vi med oss hodet vil det også være lettere å faktisk kjenne at vi jobber med riktige muskler! 

I tillegg er mitt mål at du skal kunne få følelsen av mestring og at du faktisk skal presse deg selv om du har økter alene. Dette er noe vi må øve på, men det er en god følelse når dette går opp for kunden :)

Tren med personlig trener!

Enkelt sagt vil det å trene med personlig trener blandt annet gi deg;

Individuelt planlagte økter og en langsiktig plan

Sikret progresjon ved hjelp av økt motstand, utfordring og variasjon 

Mestring av mange typer trening

Kroppskontroll 

En person som får deg til å presse ut det lille ekstra i hver øvelse, tro meg; alle trenger dette!

Fortsatt skeptisk? Spør deg selv; 

Hvor lenge har du trent alene, og hvor mye resultater har du fått?

Fordeler ved personlig trening


Har du erfaringer med personlig trening??

Stikkord:

8 kommentarer

Mia

17.06.2012 kl.11:09

Fetteren min sin kone er personlig trener så håper å få tatt meg noen timer med henne i høst for å pushe ekstra på resultatene! Vi som har trent i mange år blir nok ofte litt egenrådige og trangsynte på at vårt eget program er det beste - da er det godt med kunnskapsrike folk som kan pushe oss enda litt mer og vise oss nye øvelser:)

lineinspirasjon

17.06.2012 kl.18:42

Håper å få trent med personlig trener i Asia igjen i sommer. Har ikke gjort det i Norge enda, prioriterer fort å bruke pengene på flybilletter mens man i andre verdensdeler kan leie egen språklærer eller PT nesten gratis. Håper likevel å få testet ut også i Norge etterhvert.Men da MÅ jeg lære meg å prioritere annerledes økonomisk først.

marianne

17.06.2012 kl.20:42

Har hatt en veiledningstime med PT. Dvs, jeg tenkte jeg skulle få en skikkelig økt; han spurte ikke noe om forutsetninger eller noen ting som helst, jeg spurte om han kunne vise meg baseøvelsene, eller kontrollere om de var riktig. Jada! Alt jeg fikk var "ser bra ut", til hver øvelse. Og "bare spør om det er noe mer"..

Bor på en plass hvor denne mannen er den eneste PT´en, så må nok reise et annet sted for å få en ordentlig time. Det han også kan legge opp er planer med 3 serier, 12-15 reps. Trenger litt mer utfordring enn som så!

- Synes det er utrolig synd at PT-kurs har blitt en slags "trend", fordi folk ikke vet hva de egentlig vil. Ender da opp med en haug av dårlige, uinteresserte PTer, og dere som faktisk er engasjert og flink blir vanskeligere å vanskeligere å finne!

KunnskapsrikTrening

17.06.2012 kl.21:33

Mia: Så bra! Helt enig i at mange blir litt snevre og egne i treningsmetodene sine, inkludert meg selv for en stund siden :) Og da er det ekstra bra med noen utenfor som utfordrer og hjelper til ! Ha en super kveld!

KunnskapsrikTrening

17.06.2012 kl.21:35

lineinspirasjon: Ååå, det hørtes veldig gøy ut! Flybilletter til varme og spennende strøk er en ting jeg kanskje ville satt høyere opp på lista enn PT ;) Men det er en prioriteringssak som du skriver, og det gjelder bare å se gjennom økonomien sin! Ha en flott kveld :)

KunnskapsrikTrening

17.06.2012 kl.21:37

marianne: Hei hei! Skjønner at du ble skuffet over det møtet, men det er jo det som er forskjellen på gratis veiledning og det å betale for PT desverre. Som du sier trenger de fleste mer utfordring enn 12-15 reps etter å ha blitt vant med øvelsene.
Det å jobbe som PT er for meg en utrolig givende jobb, og jeg syns det er synd om det finnes uinteresserte personer som folk betaler penger for å trene med.
Si fra om du trenger litt veiledning og tips :)

fredrikkeslilleboble

17.06.2012 kl.22:20

Flott innlegg! Mange synes det er vanskelig å presse seg selv hardt nok, jeg har også slike dager :) Når jeg trener med samboeren min, klarer han alltid å få meg til å yte det lille ekstra :)

tess

18.06.2012 kl.12:17

Hoppas du får en bra dag :)

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits