Fokus på utdannelsen til DIN personlige trener

Vær kritisk!

Personlig trening har blitt populært og bruken har eksplodert den siste tiden. Personlig trener er en tittel som alle kan ta, og utdannelsene/kursene er svært forskjellige.

Artikkelen og videoklippet "Vær kritisk når du velger din personlige trener" på NRK.no anbefales.

Fokuset er på at dere som kunder fortjener det beste, men samtidig har et ansvar selv. Sjekk ut hvilken utdannelse din personlige trener har, hvor kurset er fullført og hvilken annen bakgrunn personen har. Alle kan se og høres bra ut, lire av seg smarte tips og råd, men kanskje ikke ha det grunnlaget du betaler for.

Mine kunder fortjener det beste! Både når det gjelder praktisk trening, men også en person med kontroll på det fysiologiske bak selve treningen. En person med utdannelsen som burde kreves, men også i tillegg interessen for faget. 

Klar for å få treningsglede og resultatene du ønsker? Undersøk før du velger din personlige trener og vær klar over at det er du som skal gjøre jobben, med drahjelp av PT'en.

Få det lille ekstra med Personlig Trener!

Syns du det bør være strengere kontroll av Personlig Trenere??

personlig trener

Innlegget "Hvem bestemmer hvordan drømmekroppen ser ut" fikk gode tilbakemeldinger, les det du også!

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits