Gymlærer Helene!

Man husker alltid gymlæreren..

Høsten 2012, skolestart for mange elever og jeg skal bli gymlærer!

Jeg trenger en ny utfordring i hverdagen, og undervisning i fagene jeg er utrolig engasjert i er en god start! Kroppsøvning og naturfag/biologi, en perfekt kombinasjon :)

Mine gamle gymlærere fra barne-, ungdoms- og videregåendeskole var svært forskjellige. Jeg var ikke utrolig engasjert i faget, men interessen har tydeligvis økt de siste årene. Jeg gleder meg til å være med å spre inspirasjon, interesse, kunnskap og aktivitet til mine elever! 

Etter å ha snakket med ulike venner og bekjente har jeg fått tips om å stille i gymsokker, treningsdress, svettebånd og selvfølgelig ha fløyte og stoppeklokke rundt halsen. Ser det for meg :)

Fra spøk til side.

Hva er deres beste minne fra gymtimen og gymlæreren?

Hva motiverte dere og hva var kjedelig? 


Stikkord:

8 kommentarer

lineinspirasjon

19.08.2012 kl.20:09

Mitt beste minne fra gymlæreren fra videregående er at han spiste wienerbrød mens vi elevene såg på. Vedkommende lærer var tidligere i Norgeseliten i hekk/sprint, og jeg husker at jeg synest at det var så herlig befriende å se at en ekte idrettsmann kunne spise sånt!Nå er jeg slik selv, surrer rundt i gangene på skolen med pepsi max-boksen min. Og på kontorpulten min ligger det alltid noen søte kjeks. Jeg er bare et menneske jeg og!?!

Hannepaii

19.08.2012 kl.20:20

Nå var ikke gym så utrolig 'mitt fag'. (Siden jeg aldri hadde noe særlig aktivitet i hverdagen - ble jo ikke interessen så mye større på skolen). Men det som motiverte meg best er at man fikk frihet til å gjøre som man ville i blant :) Egentrening, de gangene man satte opp eget opplegg for de andre i gymtimene og slike ting! At man da lærer at det å bevege ikke er så krevende ^^

Jenny

19.08.2012 kl.20:52

Jeg har alltid blitt motivert av ballspill, og all basistrening der jeg kan konkurrere mot meg selv og forbedre egne perser. Tilsvarende ble jeg fort demotivert av turn, dvs alle de flinke ser på at de dårlige suger, samt basistrening der alle konkurrerer mot hverandre på lik linje og alle som ikke vinner - ja, de er tapere. Hadde flaks på vgs - gymlæreren i førsteklasse visste hvor mange som ønsket å skulke tradisjonell turn, derfor slapp vi metervis med matter og bukker til fordel for "bakketurn" der man jobbet sammen i lag, type pyramider, løft etc, mens han vi hadde de to siste årene hevdet han satte det som kriterie for å ta jobben at han ALDRI skulle undervise i turn eller dans. God stemning.

Lena

19.08.2012 kl.21:45

Mitt tips er variasjon, sånn at alle får gjort noe de synes er gøy og føler at de mestrer. Push, vær positiv og gi tilbakemeldinger til ALLE, ikke bare de beste.

KunnskapsrikTrening

20.08.2012 kl.06:40

Lena: Takk for tips! Skal være rimelig klar på at alle skal bli motivert!

KunnskapsrikTrening

20.08.2012 kl.06:42

Jenny: Basistrening blir min oppgave, så turn kommer jeg sansynligvis ikke til å ha. Konkurranse mot seg selv er bra!

KunnskapsrikTrening

20.08.2012 kl.06:43

Hannepaii: Bra tips :) Å få med elevene i planlegging og avgjørelser er en god ide!

KunnskapsrikTrening

20.08.2012 kl.06:44

lineinspirasjon: Haha!! Bra å høre at man kan være menneskelig :) Blir spennende å se hvilken type jeg blir :)

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits