Birkebeinerittet 2012- 5 dager igjen!

Birken på sykkel!

Er du klar?

Lørdag 25. august starter ivrige syklister på Rena og kjemper seg gjennom den 94,6 km lange løypa til Lillehammer. 18 000 deltakere meldte seg på i løpet av 80 sekunder (!) den 9. november 2011. Det finnes fortsatt ledige startnummer, meld deg på her!

Det finnes klasser for kvinner, menn, handikappede, tandemsykler og nå for ungdom (Ungdomsbirken).    Se du ulike klassene og starttidene.

5 dager igjen før starten gir ikke mye tid til god opptrening i siste liten desverre. Tipset er å ikke kjøre for hardt nå så tett opp til rittet, og i tillegg forberede deg mentalt. Prestasjon og treningsprestasjoner handler om både fysisk og psykisk styrke.

Les mer på Birkebeiner.no og hva Aftenposten sier om været på lørdag!

Ønsker alle lykke til!


Stikkord:

2 kommentarer

Purren

20.08.2012 kl.18:40

Åh, har lyst til å delta på birkebeinerittet!:D Men må nå komme meg i bedre form og få ny sykkel først tenker jeg:P

KunnskapsrikTrening

20.08.2012 kl.20:57

Purren: Det er jo en bra start til opptrening til 2013 :)

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits