Produkttest; Kinetik Kompresjonstights

Høsten starter med en produkt-anmeldelse!

Kompresjonsklær er veldig populært for tiden, og brukes både av #mosjonister og idrettsutøvere (innlegget er sponset).

Prinsippet bak #kompresjonsklær er at plaggene skal forbedre blodsirkulasjon, og bidra til bedre restitusjon og støtte under og etter #aktivitet

Denne gangen har jeg fått teste en splitter ny tights fra nettbutikken Push-it.no, tusen takk!

Produkttest kompresjonstights
Kinetik Kompresjonstights og Kinetik Kompresjonsstrømper (rullet ned for anledningen)

Passform

Tightsen skal sitte stramt for best mulig effekt, og det gjør den uten å føles ubehagelig.

Størrelsen er muligvis litt liten i forhold til "vanlige" størrelser. Min tights sitter godt når den først kommer på, men den kunne muligens vært en halv størrelse større. 

Grunnen til dette er at det ikke er glidlås i anklene, og hullet til bena blir rett og slett for små. Tightsen er dessverre vanskelig å få over føttene.

Strikken i livet er passe tykk, og tightsen er normal i midjen. Den sitter godt både på tøffe #treningsturer, og på rolige fjellturer. 

Utseende og design

Fargene er svart og mørk lilla, med mønstrede paneler foran. 

Hele tightsen er i tynt stoff, noe som gjør at det lilla strekkes ut og ser hvitt ut når tightsen er på. 

Dette hadde sikkert ikke skjedd om størrelsen var en smule større, men dette er selvfølgelig bare #utseende.

Produkttest kompresjonstights

Helhetsinntrykk av tightsen

Etter å ha testet tightsen i sommer sitter jeg igjen med et middels inntrykk. 

Tightsen er god å ha på, sklir ikke ned, eller strammer på feil steder på #trening. Men problemet med å få tightsen over føttene blir et irritasjonsmoment, som etterhvert kanskje fører til at sømmene ryker. 

Jeg kan anbefale produktet til de som ønsker en tynn og lett kompresjonstights, men kanskje i en størrelse større enn du vanligvis bruker. 

Produkttest kompresjonstights

Les mer om tightsen.

Tidligere i år har jeg fått teste en annen kompresjonstights fra samme nettbutikken, les anmeldelsen her!

Hva er viktigst når du velger treningsklær?

Stikkord:

4 kommentarer

Silja

12.08.2013 kl.10:13

Fra bildet å dømme så ser den nesten en størrelse for stor ut siden den krøller seg nederst på lårene/overgang lår-kne? Elller er det passformen og det faktum at den er for liten som gjør at den strekker seg og dermed krøller seg litt? Hem..... ikke godt å bli klok fra bildene ;-) Designet var litt kult men om det ikke er riktig proporsjonert så blir det jo litt feil...

KunnskapsrikTrening

12.08.2013 kl.10:19

Silja: Det kan være som du sier, at passformen ikke passer meg kanskje. Den er absolutt ikke for stor i livet, men ja, lengden på bena er litt drøy. Kanskje jeg har korte ben bare? Ha en super mandag!

Silja

12.08.2013 kl.11:29

Ja jeg mente ikke å si noe galt om formen din altså ;-) Jeg tenkte mer på at tighsen har to ulike stoffer, sort og lilla, og at måten den svarte delen var innfelt på i knehasen og leggen kanskje ikke var helt heldig i forhold til at den krølla seg.... vel, vel, der er jo en milion andre merker å velge blant om man ikke er helt fornøyd!

KunnskapsrikTrening

12.08.2013 kl.14:28

Silja: Haha! skjønte det ;) Det er mange merker å velge mellom ja, og jeg sverger til Rainbow tightsen! Har ikke du den også?

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits