Sporty julegave fra Olaf Tufte?

Innlegget er sponset

Julegave til en sporty venninne eller venn?

Nå har Olaf Tufte kommet med eget undertøy til trening, for dame og herre. Jeg har vært så heldig å få teste ut både sokker og boxershorts fra levrandøren Enklereliv.no.

I aktivitet er det viktig med godt undertøy, og ikke minst plagg som sitter som de skal uansett bevegelse og intensitet. 

Boxershort til dame i lilla eller hvit.

Tufte Wear er laget av bambusfiber, og plaggene skal ha god fuktighetstransport, og virke svalende på kroppen under aktivitet. 

Plaggene kan vaskes på 60 grader, noe som er veldig fint når det kommer til treningstøy, og de krymper heller ikke. 

Tufte sportssokker i svart.

Plaggenes kvalitet og passform

Sokkene sitter som støpt på foten, og er myke selv etter mange vask. Dessverre har de et svakt punkt foran på tærne ved sømmen, som gjør at de raskt blir tynnslitte. På trening er sokkene behagelig, og er ikke kilde til gnagsår som mange andre sokker ofte er for meg. 

Boxershortsen er god å ha på, men strikken øverst kunne vært litt bredere. Den sitter godt på under aktiviteter som løping, styrke og spinning, og ellers i hverdagen. 

Fargene holder seg godt i vask, og plaggene lukter ikke typisk treningsklær etter mye bruk.

Anbefales under juletreet?

Om sokkene hadde holdt seg godt i sømmen foran hadde disse vært en super julegave til alle, uansett hvor sporty man er. Forhåpentligvis er dette kun en produksjonsfeil, som blir rettet opp. 

Boxershortsen er en god julegave til både deg selv og andre, fordi den kjennes behagelig under treningstøyet, og holder både passform og farge etter mye vask.

Tufte Wear kommer også for gutter, sjekk ut alle produktene her.

Gode treningsklær starter med godt undertøy!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits