Treningen fra 2013 virker i 2014 også!

Nytt år, samme trening?

Selv om årsskiftet feires med raketter og fest, skjer det ikke noe magisk når det kommer til effektiv trening.

Trening som var effektiv i det gamle året er like effektiv i år. Dette gjelder selvsagt også etter andre ferier enn juleferien, som for eksempel sommerferie og påskeferie. kettlebells trening

Gjør endringer på det som ikke fungerer!

Prinsippene om treningsmengde og intensitet er like gjeldene i 2014 som i 2013 og 2012. Bruker vi blant annet disse prinsippene i treningsplanleggingen vår, vil vi få effekt og resultater.

Om resultatene var skuffende er det smart å bruke litt tid på å gå gjennom treningsrutinene dine, og kanskje legge opp til noen endringer i det nye året. 

Planlegging er det første steget til treningsrutiner, både når det gjelder selve treningen, men ikke minst din egen innstilling til en aktiv hverdag.

Etter planleggingen vil du komme langt med et treningsopplegg med gode øvelser og faste aktiviteter de første ukene. En fast treningsplan vil spare deg fra å kaste bort masse tid på å surre rundt i studio. Har du en plan trenger du heller ikke å utsette deg selv for utholdenhetsøkter som føles halvhjertet.

Her får du treningsprogram for de føste ukene i januar 2014!

slyngetrening
Lær om musklene for å trene mest mulig effektivt!

Hvordan vokser egentlig musklene våre?

Ulike fibertyper bygger opp musklene

Andre innlegg om musklene våre finner du i kategorien Skjelettmuskler.

Dagens økt blir styrketrening med frie vekter og slynger.

Hva med dere? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits