Stødige, men lette terrengsko!

Innlegget er sponset

Bedre feste og litt grovere såle, men fortsatt lettvektsko!

Etter å ha fått testet disse lettvekts skoene fra Merrell, har jeg nå vært så heldig å få teste ut et par Ascend Glove terrengsko, også fra Merrell. 

Denne modellen har en litt grovere såle, samtidig som den har en barfotprofil med 0mm drop, men en 6mm pute i hælen (noe som i teorien gir skoene en drop etter min mening?). 

Merrell Ascend glove terrengsko

Ascend Glove er litt mer polstret enn vanlige gateløpsko, og sålen gir et bedre feste på terreng, men også på slaps, snø og is. 

Selv om dette er en terrengsko skal den minimalistiske sålen gi foten full kontakt med underlaget, og vil utfordre balanse og løpeteknikk.
Merrell Ascend glove terrengsko

Skoen veier kun 225 gram, og er vaskbar på 30 grader. 
Merrell Ascend glove terrengsko

Uteløping har sesong hele året og gir meg god variasjon i #treningen, men dette krever ulike typer joggesko på grunn av snø og is. 

Testing testing

Jeg skal fortsette å teste disse skoene fra Merrell fremover, og vil som med andre lettvektssko skynde meg langsomt for å ikke løpe på meg eventuelle skader fra en ny løpestil. Dette betyr at jeg er forsiktig med å løpe de lengste turene med uvante sko, og i tilleg passer på å bytte sko i løpet av treningsuken.

Førsteinntrykket er at disse skoene er mer stødige og har bedre grep enn de andre Merrellskoene jeg har. Disse to parene vil derfor komplementere hverandre godt til helårsløping. I forhold til andre trrengsko er disse skoene mye lettere på foten, og er ikke stive eller klumpete.  Etter nøye uttesting av de parene fra Merrell vil jeg skrive et innlegg med en mer detaljert produkttest.

I dag er det løpelørdag, og disse skoene skal få meg trygt gjennom dagens løpetur på slapsete fortau!

Hva salgs løpesko bruker dere?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits