Siste spinningtime på Sats Ila

Fantastisk start på dagen med morgenspinning!

Etter å ha hatt fast spinningtime 06.30 en gang i uken siden 2006, ble timen i dag den siste på en stund. Vi flytter på fredag, og spinningtimene må dessverre ha en pause til jeg vet mer om mulighetene er for å spinne på et nytt senter! 

Morgentrening er min måte å klare å få en fast treningsrutine, både når det gjelder styrke, løping og spinning. Det å ha en fast treningstime så tidlig om morgenen er noe jeg har likt veldig godt, særlig fordi det er så utrolig deilig etterpå!

Men selvfølgelig må jeg innrømme at jeg noen ganger har lurt på hvorfor jeg gjør dette frivillig. 

spinninginstruktør
Her trives jeg godt!

Morgenfugl?

Det er tidlig å stå opp før 06.00, hoppe i tightsen og møte opp med et treningssmil om munnen uansett vær eller humør. De gangene jeg har følt at det ikke er den beste dagen, har spinningtimen fått meg i superhumør.

Man blir jo så glad av å trene, særlig når salen er full av spreke og morgenfriske deltakere!

spinninginstruktør

Da jeg startet på Sats Majorstua var jeg utrolig nervøs, og sov omtrent ikke hele natten. Men med konstruktive tilbakemeldinger fra faste medlemmer, har jeg blitt mer og mer vant til å være i spotlighten, og jeg syns det er kjempegøy å holde saltimer! 

Jeg har kjørt mange av timene på sykkel som Sats har og har hatt; 30, 45, 55 og 75 minutter, intervall, intro for nybegynnere, TDF og makspulstest. Intervall er absolutt favoritten, fordi det er enkelt, tøft og intenst!

spinninginstruktør
Mitt beste tips til å få mest mulig ut av spinningtimen er å bli kjent med, og bruke pulsmåling aktivt!

"4 gode grunner til å bruke pulsmåler"

Som både instruktør og deltaker på spinningtimer har jeg samlet opp endel erfaringer om hva man bør og ikke bør gjøre i spinningsalen. 

"Ja og nei i spinningsalen"

Som instruktør og personlig trener får jeg også ofte spørsmål fra deltakere, lesere eller kunder, og det spørsmålet mange jenter lurer på er; 

"Får man tykke lår av spinning?" 

Utetrening

I tiden fremover blir spinning byttet ut med gruppetrening utendørs på Fornebu i Nansenparken. 

Les mer om gruppetreningen som starter allerede 1. april på Bratrenin.no, og meld deg på for å trene med meg både på morgenen, dagtid og ettermiddagen!

Vi sees på #trening i april!

God og sprek tirsdag til alle flotte lesere!!

9 kommentarer

Benedikte Ringberg

11.03.2014 kl.09:08

Kjempefin blogg! :) håper du får en helt herlig dag!

unicornraape

11.03.2014 kl.18:08

det er så herlig å starte dagen med trening! jeg våknet og dro rett på treningssenteret for en styrke økt og 60 min cardio, merker at jeg har myye energi resten av dagen :)

lineinspirasjon

11.03.2014 kl.20:06

Du, da ses vi på Lanzarote! Kom med her om dagen, mot at jeg betaler selv, så blir ikke med på alt. Er riiimelig umotivert på jobben for tiden, litt lettere å avslutte skoleåret med stil når det venter en treningsleir i Spania på tampen. Du er satt opp på rom med hyggelige og crazy Aneta, ser jeg.....

KunnskapsrikTrening

12.03.2014 kl.07:39

lineinspirasjon: Ja! Så gøy!! Blir motiverende å ha en reise å glede seg til :) Skal du bo der du også eller?

KunnskapsrikTrening

12.03.2014 kl.07:42

unicornraape: Ja ikke sant! Det er så deilig å starte dagen med en god treningsøkt :) Ble det trening i dag også?

lineinspirasjon

12.03.2014 kl.08:17

God morgen

Joiner dere på det meste, men ser jeg er satt opp på singelrom. Det kan umulig være fordi at det er der festene skal holdes, haha. Er nok fordi at jeg er fast inventar på Lanzarote-kurset nå.

Får og med meg en tøysekopp og en superallright kar som jeg jobber med til daglig til kurset. Håper du er klar for treningsleir! Ta med badedrakt/svømmebriller om du blir med på morgensvømming. Husk varme klær, det blåser mye og er kaldt på kveldstid, jeg tar med tykke gensre, tynn dunjakke, skjerf. Vaskeri på stedet, billig og kjapt for oss med loads of treningsklær. Bra supermarked/bakeri med god og nyttig mat på senteret. Ta med sykkelsko, gratis leie av racer, faktisk bra sykler (om de ikke har blitt veldig slitt i det siste).Ok gym + spinningtimer. Spør om du lurer på noe!

lineinspirasjon

12.03.2014 kl.12:21

Hei igjen

Ser at vi skal dele rom på Lanzarote, jeg skal bo singel kun i Køben (skumma bare gjennom mailen i går kveld). Aneta som vi skal dele rom med er supergrei og hyggelig. Kommer fra Polen, spilt volley på landslaget der.....Er ikke så veldig aktiv nå på sine eldre dager. Mener hun er 45, ett år eldre enn meg.

KunnskapsrikTrening

12.03.2014 kl.19:26

lineinspirasjon: Takk for gode tips til pakking :) Dette blir bra!

KunnskapsrikTrening

12.03.2014 kl.19:27

lineinspirasjon: Det blir stas å møte deg Line :) Kjempegøy når jeg har lest bloggen din, og føler at jeg allerede kjenner deg!

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits