Vårens hverdagsjakke

Sponset jakke

Det er ikke veldig ofte jeg går med andre klær enn treningsklær på hverdager, men noen dager er det fint å hoppe ut av tightsen. 

Vårens jakke kommer fra Sheinside.com og har en kjempefin blåfarge. Den har imitert skinn på krage og detaljer på ermene, glidelås og lommer.

Jakken sitter fint, men sats på en større størrelse enn du vanligvis bruker. Min jakke er i Large, og jeg er fornøyd med valget av størrelse. 

sheinside jacket blogger

//Blue Contrast jacket//

Stoffet er mykt og i passe tykkelse til våren. Litt kaldt i dag, men det er nok ikke lenge til solen varmer godt slik at jakken passer perfekt til været.

Denne kommer til å brukes mye fremover!

God tirsdagskveld

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits