Sommerkort favoritt: Stabilyx løpetights!

Sponsede klær

Sommerens beste løpetights

Å finne den perfekte løpetightsen er ikke lett, men jeg har lenge hatt Stabilyx Rainbow tights som favoritt. Det eneste negative med denne tightsen er at den er altfor varm å løpe med når været blir varmere om våren og sommeren. 

Men nå har jeg vært så heldig å få lov til å teste ut en kortere versjon av den sammen favorittbuksa fra nettbutikken Push-it.no.

stabilyx treningstights

Stabilyx er en kompresjons-tights, noe som gjør at plagget sitter svært godt på kroppen. Det kan føles litt for stramt til å begynne med, men det tok ikke lang tid før jeg syns at tightsen satt som et skudd. Om selve kompresjons-egenskapene har noen særlig effekt utover det å stramme godt under aktivitet er usikkert, særlig fordi jeg har som vane å ta av meg treningstightsen ganske raskt etter en løpetur. Uansett får denne modellen full pott fra meg, rett og slett fordi den sitter så uendelig mye bedre på løpetur enn andre tightser jeg har testet. 

Sømmene på tightsen skal være stabiliserende, særlig for knærne, noe jeg føler at stemmer. Tightsen er relativt høy i livet, noe som gjør at den sitter godt under aktivitet. 

aktiv ferie lyon
Dette er uten tvil sommerens favoritt, både fordi den alltid sitter godt under løpeturen, men også fordi den gir en følelse av stabilitet! 

Tightsen anbefales både i lang og kort versjon.

Selv kommer den korte versjonen til å få ben å gå på fremover mot sommeren, og sesongen har allerede startet med påskeferie i Lyon.

Klikk hjem din Stabilyx-tights allerede i dag!

Noen flere som har testet ut Stabilyx tights på #trening?

4 kommentarer

Jane Doe

20.04.2014 kl.11:49

Den var utrolig fin! finnes den i flere farger?

Nina

20.04.2014 kl.14:55

Jeg har også stabilyx rainbow tights, og er enig med deg. Fantastisk god tights! Må kanskje vurdere kortere modell også, nå som vår og sommer står for døra.

KunnskapsrikTrening

24.04.2014 kl.08:59

Sandra: Den finnes i flere farger ja, bare å sjekke ut www.pushit.no!

KunnskapsrikTrening

24.04.2014 kl.08:59

Nina: Favoritten over alle tightser jeg har testet :) Anbefaler deg en kort variant, siden den lange blir så varm!

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits