Vær synlig i skumringen med løpelys!

Sponset produkt

Fest lyset på skoen, bli sett i mørket. 

Selv om det går mot lysere tider, er det viktig som jogger å bli sett av bilister og andre når solen går ned. Nå har jeg fått testet ut en kjempe enkel løsning fra nettbutikken Push-it.no, et løpelys som festes på joggeskoen. Utrolig smart og veldig effektivt for å synes i skumringen, uansett om du jogger, går tur med hunden, eller barnevognen. 


Selv med relativt smale joggesko, sitter lyset godt på hælen underveis. 

Seeyu Neon Led-lys er en liten bøyle med lys som settes bak på skoen. Det første jeg tenkte var at den kommer til å falle av. Etter å ha jogget flere turer med løpelyset bak på skoen, har den kun falt av en gang, da var det fordi jeg sparket den av med den andre foten. 


Lyset har både blinkende og kontinuerlig lys, og kommer i fargene blå, rød og grønn. Batteriet kan skiftes, og det følger med en veldig liten skrutrekker. 

Seeyu-lyset gjør at bilister og andre trafikanter ser deg på god avstand, og gir en trygghet underveis. Bruker du dette lyset sammen med en refleksvest er du garantert synlig uansett lysforhold.


Seeyu led lys finner du her.

Les også om favoritt-tightsen Stabilyx.

I dag er jeg klar for sporty mammatrening utendørs på Fornebu, jeg gleder meg!

God tirsdag alle sammen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits