Sporty mammatrening på Fornebu!

Trening for alle i Nansenparken på Fornebu. 

For noen uker siden startet jeg opp utetrening i grupper på Fornebu sammen med Bratening.no

Etter en stund har noen endringer blitt gjort, og vi satser mest på sporty mammatrening som kjøres klokken 11.30 på tirsdager fremover mot sommeren.

Jeg kjører også etter-jobben trening på onsdag er klokken 17.30, med forhåndspåmelding til helene@bratrening, eller på Facebookgruppen Utetrening Fornebu. 

Med eller uten barnevogn

Sporty mammatrening er en gruppetime for alle som ønsker å trene på dagtid med, eller uten barnevogn. Treningen blir lagt opp som en helhetlig time med både styrke- og kondisjonstrening utendørs. I løpet av timen vil formen bli utfordret fra det nivået du er på akkurat nå. 

Denne utendørs gruppetreningstimen blir mer og mer populær, og det er ikke bare god trening, men også en sosial opplevelse. Treningsglede og god oppfølging er viktig når man skal komme tilbake til treningsrutiner etter fødsel. 

Øvelser som er populære for sporty mammaer på trening er blant annet gående utfall med vogn, knebøy med fokus på muskelaktivering og teknikk, pushups mot benk og løp i ulike former. 


Priser:

100 kr for dropin, kontant.

450 kr for 5 timer, betales etter første time. 

Oppmøte:

Klokken 11.30 på Festplassen i Nansenparken på Fornebu. 

Kontakt:

helene@bratrening.no

Send mail om du er interessert, eller har spørsmål. Beskjeder og oppdateringer kommer fortløpende på Facebook-gruppen Utetrening Fornebu.

Vi sees!

Én kommentar

Andrea Ramstad Aatlo

08.05.2014 kl.08:41

Så gøy å endelig lese bloggen din, har fulgt kunnskapsriktigtrening lenge på instagram, og det gir meg masse treningsmotivasjon ! :)

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits