Løper etappe 1 i Holmenkollstafetten

Vårens vakreste eventyr?

Når et lag trenger løpere og jeg blir spurt, stiller jeg opp. Årets etappe blir nummer 1, som starter enten på Bislett stadion, eller ved St. Hanshaugen

Det blir ikke langt å løpe, ca 1100 meter, men jeg må like vel forberede meg med god oppvarming. Uansett hvor kort, lang, eller utfordrende etappen er slår et lite konkurranseinstinkt inn hos meg også, jeg vil løpe forbi de fleste, og helst ikke bli tatt igjen av så mange!

Løypekartet finner du her. I år blir Holmenkollstafetten sendt på TV2 sport fra klokken 13.45, og på TV2.no frem til klokken 18.00. 

Resultatlistene legges ut etterhvert, og her kan dere finne mellomtider ved å legge inn ditt startnummer. 

Det blir som regel mye folk og endel trengsel rundt vekslingene, men jeg håper å treffe på noen kjente underveis! Kanskje vi sees?

Lykke til alle andre som også løper i dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits