Minimalistiske sko fra Sportmadness!

Innlegget er sponset

Følelsen av å gå barbent

Sportmadness.no er en nettbutikk med voksende utvalg av både treningsklær og sko på nett, og jeg har vært så heldig å få teste ut de minimalistiske skoene fra Vibram Fivefingers

Skoene har god passform for føtter med høy vrist, og sitter godt på foten når man først får de på. På grunn av den tynne sålen vil det føles uvant å gå med skoene i begynnelsen, men dette venner man seg raskt til. 

Denne typen sko gir følelsen av å være barbent, og tilvenningen til å løpe med slike sko er svært viktig å bruke lang tid på for å unngå eventuelle skader. Bruk skoene til å gå med, og til styrketrening i starten, med små innslag av noen korte strekninger med løp. Selv erfarne løpere må bruke lang tid på å venne seg til slike sko, og det er bedre å være litt for forsiktig, enn å angre senere. 

Vibram Fivefingers See Ya for dame er den letteste modellen på markedet, og er laget for å møte det mest etablerte barfotmiljøet. 

Vibram Fivefingers See Ya for damer og Vibram Fivefingers KMD for menn vil gi føttene rom for å spre tærne mer enn i smalere klassiske joggesko, noe som føles veldig behagelig. 
Med så tynn såle vil det bli mest naturlig å lande på mellom- og/eller forfoten etterhvert som man jobber med løpeteknikken.

For meg er disse skoene for tynne og minimalistiske for min løpeerfaring og teknikk, så de kommer til å brukes til styrketrening i første omgang. 

Sportmadness har nå fri frakt ut sommeren!

Les mer om skoene her. 

Hvilke sko er deres favoritter?

4 kommentarer

sexella

24.05.2014 kl.11:27

en herlig blogg, kommer nok innom igjen :)

Nicolai

24.05.2014 kl.22:23

Du har en skikkelig bra blogg! Blir inspirert og følger deg fast!

KunnskapsrikTrening

26.05.2014 kl.07:29

sexella: Takk for det :) God mandag!

KunnskapsrikTrening

26.05.2014 kl.07:29

Nicolai: Takk for det! Veldig hyggelig å høre :) God mandag!

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits