Urban løpetur med Adidas tribes!

Løpeglede gjennom Oslo sentrum

I går møtte en gjeng med løpeglade opp ved Barcode for å være med på lanseringen av Adidas Tribes

Adidas Tribes er et nytt konsept fra Adidas som skal bidra til å øke interessen for urban løping i bybildet, og hjelpe deltakerne til å oppleve byen på en ny måte. I løpet av sommeren vil Adidas tribes ha flere løpesamlinger rundt i Oslo, og neste blir forhåpentligvis på Bislett stadion! Alle samlingene skal varme opp deltakerne mot Oslo maraton som arrangeres til høsten. 

adidas tribes urban løpeglede

Adidas-bilen hadde testsko til utlån for alle som ønsket. Jeg testet selvfølgelig et par gule Adidas boost, som var utrolig gode å løpe i!

Løpeikonene Jack Waitz og Hanne Lyngstad er ambassadører for Adidas, og var med på åpningsturen i går kveld. Begge to har lang fartstid innen løping, trening, som instruktører, og nå også som medlemmer av Adidas tribes. For noen inspirerende, og ikke minst hyggelige mennesker! 
adidas tribes urban løpeglede

Før start fikk vi noen inspirerende ord og tips fra Adidas. 

adidas tribes urban løpeglede
Løpeturen startet ved Barcode, og før avgang fikk alle på seg en godt synlig t-skjorte for å øke gruppefølelsen på den urbane turen. Veldig smart, siden en stor løpegruppe ofte ikke alltid får plass på fortauet. 

adidas tribes urban løpeglede
Fra Barcode gikk turen over Grønland, opp langs Akerselva forbi Blå, og opp trappa ved Vulkan. Første stopp var ved de ukjente katakombene i nærheten av Akersberget. Her fikk vi bli med ned i de mørke katakombene som ligger skjult og stengt for publikum under det som var en bar i sin tid. Inngangen var selvfølgelig gjennom og bak et speil. 

adidas tribes urban løpeglede
Urban løping i Oslo's ukjente katakomber var en utrolig opplevelse!

adidas tribes urban løpeglede
Turen gikk videre ned mot OsloS og selvfølgelig gjennom stasjonen, og videre opp på taket av operaen. 

adidas tribes urban løpeglede
adidas tribes urban løpeglede
Perfekt løpevær i Oslo sentrum i går kveld. Løpegruppa fikk selvfølgelig mange tilskuere der vi løp i Oslo's gater, og særlig da vi tok runden på operaen. 

Etter løpeturen kom vi tilbake til god mat og drikke, med mulighet til å slå av en prat med adidas-ambassadørene og de andre medlemmene av Adidas tribes. 

adidas tribes urban løpeglede

Takk for en kjempefin kveld med løpeglede i sentrum! Jeg gleder meg til neste samling.

adidas tribes urban løpeglede

Jeg håper flere blir med på neste samling med Adidas tribes!

Kanskje vi sees?

6 kommentarer

Silja

28.05.2014 kl.10:11

KULT! Jeg fikk også invitasjon men satt i sterilbenken med disse cellene mine vettu til klokka ni på kvelden - så jeg fikk dessverre ikke vært med :-/ Så skikkelig kult ut ;-)

KunnskapsrikTrening

28.05.2014 kl.11:18

Silja: Så høy det hadde vært om du hadde vært med også :) Cellene må vel gå først, selv om det er andre ting som frister! Kanskje det passer neste gang i juni?

lineinspirasjon

29.05.2014 kl.05:41

Hvor annonseres neste samling/du kunne kanskje ha nevnt det i bloggen din når det nærmer seg, regner med du følger med i svingene?

KunnskapsrikTrening

29.05.2014 kl.09:27

lineinspirasjon: Tror neste samling annonseres på Facebook om du liker Adidas Running, den norske siden. Ellers skal jeg nok klare å si fra også :)

Guro Eriksen

29.05.2014 kl.14:09

Så morsomt arrangement! Skulle virkelig ønske jeg bodde i Oslo nå når jeg ser alle disse gøye tingene som finnes av aktiviteter der!

Ser ut som dere hadde en veldig fin tur, og takk for at du deler bilder med oss som ikke får vært med :)

KunnskapsrikTrening

05.06.2014 kl.07:25

Guro Eriksen: Kanskje du må dra på ferie til Oslo neste gang det arrangeres? Ha en super dag!

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits