Bli med på Bislett Boost med Adidastribes!

Løpetrening på Bislett stadion tirsdag 24. juni. 

I slutten av mai ble AdidasTribes lansert, og jeg var med på den første av mange treningsøkter. Løpeturen gikk da fra Barcode i Oslo sentrum, gjennom byen, og opp til de underjordiske katakombene på Fredensborg. Turen ble avsluttet gjennom Oslo S og opp på Operataket. 

Les om hva AdidasTribes er, og om lanseringen.

adidastribes
Nå er det klart for en ny treningsøkt, og denne gangen er det Bislett stadion som er møtested. 

Fokus for denne økten er styrketrening for løpere, og ikke overraskende nok trappeløp.

Løpecoachene Jack Waitz og Hanne Lyngstad blir med, og jeg kan love mye treningsglede, motivasjon og ikke minst løpeinspirasjon!

Les mer og meld deg på løpeøkten den 24. juni!

Jeg kommer, og håper å få beveget meg litt til tross for en skadet fot. 

Sees vi?

2 kommentarer

Jenny

22.06.2014 kl.23:03

Hei! Har du peiling på amerikanske størrelser i Nike-klær? Har lyst til å få et familiemedlem til å handle litt for meg i statene senere i sommer, men er usikker på hvordan str er i forhold til her.

KunnskapsrikTrening

23.06.2014 kl.07:12

Jenny: Hei! Da jeg var i NY kjøpte jeg mye treningsklær, og som regel måtte jeg kjøpe en størrelse mindre, som feks med Nike. Litt vanskelig å si, men det lønner seg å prøve! God mandag!

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits