Liten og smart treningskamerat

Sponset innlegg

Ferietrening er noe jeg er glad i, og som hører med til ferien enten jeg er i inn- eller utland. 

Jeg er så heldig å få teste ut den nye Lenovo Yoga Tablet, og den er selvsagt med på treningsøktene utendørs. Tableten har en smart støtte som gjør at den kan stå av seg selv i ulike posisjoner, noe som gjør at det blir enkelt å følge med på skjermen når jeg bruker ulike treningsapper. 

Yoga tablet kan stå i gresset, på bordet, eller andre steder slik at man ikke trenger å bruke tid på å sjekke skjermen underveis i for eksempel TABATA-intervaller.

Med en lett og brukervennlig tablet er det enkelt å faktisk bruke den både som treningskamerat, men også til andre ting som å skrive innlegg på bloggen. Vekten og størrelsen er perfekt, den er god å holde i, og enkel å bruke, noe som er avgjørende for meg. 

Underveis i øvelsene er det også fint at lyden er god, slik som ved pike-pushups. Les mer om Lenovo yoga tablet i dette innlegget, og sjekk ut detaljene om vekt, lagringsplass, batteri og andre ting her

Med treningsapper som ble lastet ned før vi reiste på hytta, er det gøy å variere treningsøktene som jeg kjører annenhver dag. I tillegg er det enkelt å finne nye øvelser, eller inspirasjon til nye økter om jeg blir lei av de vante øktene mine. 

I dag står det styrketrening på planen, med hjemmelaget slynge, noen øvelser for å forebygge løperkne, og kanskje litt utholdenhet?

Hva med dere?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits