Ny artikkel i studentmagasinet Campus!

Utetrening for studenter!

I den nyeste utgaven av studentmagasinet Campus kan alle finne tre sider med treningstips fra meg. 

"Kom i form på 30 minutter" er en ny artikkel med tips om hvordan alle med travle hverdager kan få til en effektiv treningsøkt utendørs. I tillegg skriver jeg om hvorfor det er positivt for både studier og kropp å trene regelmessig, kort forklart gir trening mer energi og fokusert lesing!

Campus student

Å få lov til å skrive artikler for Campus er kjempegøy, fordi jeg er har veldig lyst til å dele gleden med å trene regelmessig med alle, særlig studenter. Jeg husker selv hvor vanskelig det var å komme i gang, holde ut, og finne treningsgleden selv da jeg var student, men hardt arbeid ga meg belønning som bedre form, og nettopp treningsglede!

Campus student
Campus finner dere på alle høyskoler, og nye nummer kommer med jevne mellomrom. I tillegg kan dere lese blogginnlegg fra meg på Studenttorget.no ukentlig i kategorien studentliv. 

Dagen i dag skal brukes til å planlegge spennende treningstimer for to spreke grupper i København i morgen og lørdag. Sjekk ut Instagram og blogg for å lese mer i løpet av helgen. 

Nyt torsdagen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits