Med hobbyen som jobb!

I det siste har jeg ofte tenkt på hvor heldig jeg er som får jobbe med det som også er min hobby.

Etter mange år med ulike studier og jobber med varierende motivasjon, kan jeg endelig si at jeg virkelig trives! Både med jobb og blogg.

Å få lov til å jobbe med det som også er hobbyen min er veldig gøy. Ikke bare fordi det er inspirerende å møte andre som også har samme interesser, men også fordi det er utrolig motiverende å få lov til å hjelpe andre til å finne treningsglede.

Denne helgen fikk jeg muligheten til å holde Bootcamp med spreke deltakere i København. Slike oppdrag håper jeg det blir flere av!

I oktober holder vi i Bratrening.no ny treningshelg på fantastiske Kragerø Resort og Spa, som jeg gleder meg!

Følelsen av å ha jobben som hobby og omvendt er helt utrolig flott.

Jeg ønsker alle en fin søndag, enten den blir aktiv, eller avslappet!

6 kommentarer

Cecilia Catharina

14.09.2014 kl.11:37

Så morsomt og spennende! Ha en helt fantastisk søndag :D

Tina Angelica

14.09.2014 kl.20:47

Kjempe viktig å ha en jobb man trives i! Er så kjipt å møte på halv sure mennesker i arbeidslivet som klart og tydlig skulle ønske de var en helt annen plass

TriBabes

15.09.2014 kl.00:33

Super blogg! Virkelig mye lærerikt og fint å lese om her :) Liker godt at du presenterer en sunn og ordentlig måte å trene på, er alt for mange som kaller seg treningseksperter for tiden men som egentlig ikke vet hva de snakker om... Stå på videre, gleder meg til å følge deg fremover :)

KunnskapsrikTrening

15.09.2014 kl.10:14

TriBabes: Tusen takk, så utrolig hyggelig :) Håper du fortsetter å lese fremover, og kom gjerne med innspill til hva du ønsker å lese om! God mandag.

KunnskapsrikTrening

15.09.2014 kl.10:15

Tina Angelica: Ja, ikke sant! Det er veldig deilig å kjenne at man virkelig interesserer seg for jobben. Håper du også liker jobben din :) God mandag!

KunnskapsrikTrening

15.09.2014 kl.10:15

Cecilia Catharina: Kjempegøy :) Alltid spennende å få lov til å bidra på ulike arenaer. God mandag til deg :)

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits