Bilder fra den deilige og spreke treningshelgen i Kragerø! Del 1

Det er alltid deilig å tilbringe en helg på flotte Kragerø Resort og Spa med så mange spreke deltakere. Jeg er vel hjemme igjen, og sitter som alltid igjen med følelsen av å være veldig heldig som får lov til å arrangere disse helgene. Hva er vel ikke mer motiverende enn over 80 sprekinger som deltar på treningstimene vi instruerer?

Helgen bø deltakerne på variert trening for alle, med både avslappende yoga, energy yoga, pilates, stretching, og forskjellige styrke- og kondisjonstimer. 

Sirkeltreningen Isabel og jeg har på lørdag har blitt et fast innslag, og vi blir alltid like glade når salen fylles opp av så mye god treningsglede! 

kragerø treningshelg bratrening

Sirkeltreningen fokuserer på enkle og klassiske øvelser for hele kroppen, og utfordrer puls, muskulatur, balanse, utholdenhet, og ikke minst det mentale. Helgens time ble en kjempe-suksess, og vi gikk ut av salen med enda mer energi og inspirasjon enn før. 

kragerø treningshelg bratrening

Hotellet i Kragerø er et fantastisk spa-anlegg med flotte rom og suiter. Følelsen av å komme inn på hotellet, og vite at man skal tilbringe hele helgen der gjør at skuldrene senkes. Noe vi ønsker at deltakerne også skal oppleve. 

kragerø treningshelg bratrening
Flotte lyse rom med utsikt over til vakre Kragerø er fint å våkne til etter en lang dag med kjøring, eller trening. 
kragerø

Velvære-følelsen kommer selvfølgelig også automatisk når en goodiebag med godsaker er en del av velkomsten. Jeg gleder meg til å bruke alle de nye og spennende produktene. Særlig de fra Bliss, som alltid luker så godt!
kragerø treningshelg bratrening trening med kroppsvekt

Et utvalg av øvelsene fra sirkeltreningen; spensthopp, planke, pike pushups, bulgarske utfall og løping. Her kommer pulsen raskt opp allerede etter første øvelse!
kragerø treningshelg kunnskapsriktrening
Etter lunsj på lørdag kjørte Isabel på med en tøff TABATA-time, og jeg ble selvsagt med for å få opp pulsen enda mer enn på sirkeltreningen. Supereffektivt, gode øvelser og ikke minst kun fokus på deg selv gjennom hele timen. 5 TABATA-intervaller, med supersett av to øvelser, her fikk både spenst, koordinasjon, styrke og igjen det mentale jobbe. 

En stor applaus til de sprekeste deltakerne som kjørte på igjen etter å ha slitt seg ut under sirkeltreningen!

kragerø treningshelg kunnskapsriktrening

Jeg må si igjen at det å få jobbe med trening, helse og ikke minst en aktiv hverdag for alle er utrolig inspirerende, og gjør at jeg har det gøy på jobb.

Det hadde ikke vært like god stemning og så mye treningsglede uten alle dere!

Flere bilder fra helgen kommer, men følg meg gjerne på Instagram for å se mer allerede i dag (@kunnskapsriktrening).

God søndagskveld til alle lesere, og selvfølgelig alle som deltok i helgen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrening. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits