Bilder fra den deilige og spreke treningshelgen i Kragerø! Del 2

Trenings- og velværehelgene på Kragerø Resort og spa er virkelig et avbrekk i hverdagen. Det er utrolig gøy å få være med å arrangere disse helgene, og med 6 vellykkede helger bak oss, kan vi virkelig bare glede oss til neste gang. 

Mange av deltakerne, leserne her på bloggen og på Instagram spør om jeg kan dele bilder fra disse helgene, slik at de kan få med venner og kjente neste gang. 

Her kommer noen flere bilder fra helgen, men sjekk også ut bildene i forrige innlegg!

TRENINGSHELG hELENE hØIMYR kRAGERØ

Liten fruktpause mellom TABATA- og mage-rumpe-lår-øktene. Utenfor treningssalen står det alltid frisk frukt, isvann, te og kaffe til deltakerne. Veldig deilig å fylle på litt mellom øktene!

Treningshelg Helene Høimyr Kragerø Resort

Hotellet har et flott uteområde, og denne gangen bodde Isabel og jeg på tunet utenfor selve hotellbygget. Utsikten over til Kragerø er fantastisk.

Treningshelg Helene Høimyr Kragerø Resort

På lørdagen serveres det også alltid frisk bær-smoothie mellom øktene. Dette er veldig velkomment når det er lenge til middag. Oppskriften er Cathrine sin, og finnes på Bramat.no.

Treningshelg Helene Høimyr Kragerø Resort

Søndag morgen i Kragerø, og jeg er klar for Yoga-energy med Monica. Deilig å stå opp for å bruke kroppen før egen styrketime.

Treningshelg Helene Høimyr Kragerø Resort
Heldigvis åpner frokosten på hotellet tidlig, så jeg rakk litt mat og kaffe mens jeg gjorde siste finpuss på min egen time som startet rett etter yogatimen. 
Treningshelg Helene Høimyr Kragerø Resort
En av styrkeøvelsene fra treningen med fokus på styrketrening med kroppsvekt. Øvelsene besto av mye par-samarbeid, pluss noen øvelser for øvre rygg, skulder, kjerne og som vist på bildet triceps. Denne øvelsen, og flere kommer her på bloggen i nærmeste fremtid. 

Styrketimen ble en super avslutning på helgen for min del, mens de mest sporty deltakerne også deltok på den siste pilates- og stretching-timen med Vibeke. 

Neste helg arrangeres 6.-8. februar 2015, og selv om jeg har andre ting i fokus akkurat den tiden vet jeg allerede om flere som har lyst til å være med.

Kanskje den perfekte julegaven til deg selv eller kjæresten?

Les mer om neste treningshelg her.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrening. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits