Treningsøkt 50 av 100 i Hundredagersprosjektet!

Halvveis mot 100 igjen!

Her kommer en liten oppdatering på hvordan det femte Hundredagersprosjektet ligger an. I dag er dag 51, og med økt nummer 50 på trappene tenkte jeg det passet bra å kjøre en styrkeøkt med fokus på tallet 50. 

hundredagersprosjektet

Ingenting er bedre enn å starte dagen med økt puls, utfordringer for kroppens store muskler, og ikke minst følelsen av å være halvveis til hundre!

Hundredagersprosjektet gir meg mye motivasjon, ikke minst til å variere treningsøktene mine hver eneste uke. Sammen med en voksende mage blir hver økt lærerik. Jeg må tilpasse alle øvelser til variasjons-prinsippet innenfor smart trening, men også til nye utfordringer når det kommer til både forandret tyngdepunkt, og endringer i magemusklene. 

For en som er litt over middels interessert i fysiologien som ligger bak en treningsøvelse, blir dette veldig gøy!

For å holde tritt med dager og økter loggfører jeg også dagens mammatrening utendørs som en av mine, det blir heldigvis både løping og styrkeøvelser på instruktøren også. 

Se flere bilder av varierte treningsøkter i Hundredagersprosjektet på Instagram ved å følge @kunnskapsriktrening, og selvfølgelig alle de andre spreke deltakerne.

Blir du med på de siste 50?

2 kommentarer

Marie-Madelen Bekken

21.10.2014 kl.14:42

Så flink du er! :) stå på

KunnskapsrikTrening

21.10.2014 kl.15:11

Marie: Kanskje du blir med på siste del av prosjektet? Jeg anbefaler det på det sterkeste :)

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrening. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits