Mammatreningen fortsetter!

Etter 10 uker med mammatrening hver tirsdag kjører vi fortsatt på med sporty treningsøkter fremover. 

Oppmøtet og innsatsen har vært over all forventning, og jeg er utrolig stolt og glad over at jeg får trene med så mange spreke mødre (og en far) utendørs!

Treningsøktene holdes uansett vær og vind, og det er mange faste deltakere som jeg har vært veldig gøy å få bli kjent med. Mødrene blir i bedre og bedre form, og det er akkurat det vi jobber sammen for.

Regelmessig trening er viktig både for den fysiske, men også for den mentale helsen vår. Vi vet alle hvor mye lettere det er å komme seg ut på trening om vi er vant til dette hver uke, enn når det begynner å bli mange uker siden sist. 

De fire neste tirsdagene i november blir det effektive treningsøkter på 30 minutter. Kom ferdig oppvarmet til start!

Hvor, når og hvordan?

Oppmøte på Festplassen i Nansenparken på Fornebu (parkering ved det gamle flytårnet, gangvei ned).

Hver tirsdag klokken 11.15 til klokken 11.45, fra 04.- 25. november.

Påmelding til hh@kunnskapsriktrening.com, eller bare møt opp!

Priser

Tren hele november: 4 økter, 30 minutter/økt 400 kr.

Drop in: 120 kr (betales kontant ved oppmøte).

utetrening Fornebu

I tiden fremover blir det både kaldere og kanskje snøen kommer, noe som krever litt ekstra for hver enkelt for å stille opp på treningstimene. Men tenk hvor deilig det er etterpå når kroppen er sliten og musklene har arbeidet, da er det godt med en varm dusj!

Treningsøktene er lagt opp slik at hver enkelt kan tilpasse øvelsene til sin form, slik at alle får en mest mulig motiverende opplevelse. Det skal selvsagt kjennes på kroppen at vi trener, men her skal ingen gå over streken slik at det ikke frister å komme tilbake neste uke. Trening skal handle om å presse seg, men også om å finne skikkelig treningsglede. 

Kondisjon og styrketrening med enkle øvelser på benker, trapper eller likende er hovedinnholdet i timene. Treningen vi gjør sammen skal dere også kunne gjøre hjemme, eller sammen med andre resten av uken.

Praktisk info

Ta med barnevogn, eller kom uten. Drikkeflaske og gjerne et lite sitteunderlag er smart, og selvfølgelig gode treningsklær etter været. 

Treningstimene passer for alle uansett form og tidligere treningserfaring.

Les mer om utetrening Fornebu, og sjekk ut Facebooksiden "Utetrening Fornebu".

Jeg gleder meg til å fortsette treningen sammen med dere fremover!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrening. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits