Treningstights for gravide!

I starten av graviditeten tenkte jeg at det umulig kunne bli nødvendig å skaffe seg eget treningstøy med plass til magen. Hvor stor kunne denne magen bli egentlig?

Etterhvert kjente jeg at det kanskje kom til å bli mer behagelig med en treningstights som ikke var stram nederst på magen, som vanlige tights blir når de bare rulles ned. Dette er sikkert veldig individuelt, men for min del fant jeg raskt ut at det å ha en tights eller bukse som kan dras opp over magen er mest behagelig.

Bomull og yoga

Etter søk på nettet etter treningsklær for gravide, ble det raskt klart at graviditet og trening tydeligvis handler om rolig trening med myke og behagelige klær som passer til aktiviteter som yoga og pilates. Dette er felles for de få butikk-kjedene som har mammaklær i sin kolleksjon.

Det er selvsagt ikke noe i veien med slike aktiviteter, men det er ganske stor forskjell på å jogge i en bomullsbukse som er løs og ledig, i forhold til en tights av pustende materiale.

Stormberg har skjønt det!

Etter enda mer leting fant jeg ut at Stormberg har egen mammakolleksjon med både trenings- og turklær.

Treningstightsen Mirakle MOM er en teknisk tights med plass til en voksende mage, samtidig som den har god passform på resten av underkroppen.

Stormbergtights

 

Tightsen kommer kun i fargen lilla, og har oransje sømmer langs siden. Det er lagt inn reflekser som gjør deg synlig i mørket, og det finnes to små lommer til nøkler og kort.

Passformen på tightsen er som nevnt veldig god over bena, men den er veldig stor i størrelsen. Til vanlig bruker jeg størrelse medium, noe jeg også bestilte i nettbutikken, men denne var altfor stor. Heldigvis kunne jeg bytte den i Stormbergs butikk i Oslo, hvor jeg endte opp med størrelse XS som fortsatt passer perfekt!

Løping og styrketrening

Etter å ha brukt denne tightsen veldig mye de siste månedene er jeg imponert over hvor godt den sitter under joggeturer og andre aktiviteter. Selv om tightsen ikke har en typisk strikk eller bukselinning som vanlige tightser, glir den ikke ned underveis.

Passformen er også god ved styrketrening og øvelser med mange ulike bevegelser der en vanlig tights lett kunne strammet for mye over magen.

Denne treningstightsen kan jeg altså anbefale til alle som ønsker en tights som både sitter godt, puster og gir rom for en mage som vokser mye mer enn man først kan tro!

Stormberg har også egne treningstopper for gravide, noe jeg ikke har hatt behov for selv. Men jeg har fått mye glede av mamma-fleecen som kan utvides i siden for en voksende mage.

Treningsplanen i dag er styrketrening, etter gårsdagens joggetur i solskinn!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrening. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits