Ekspress-kickoff på Geilo!

Helgens Kick-off for alle bloggerne på UnitedBloggers var en super start på 2015.

Jeg var litt i tvil om jeg skulle være med på togtur opp til Geilo og Vestlia Resort i uke 36. Men heldigvis fikk jeg lov til å avvente påmeldingen til siste slutt, og til tross for veldig dårlig nattesøvn den siste tiden ble jeg med. Det angrer jeg virkelig ikke på!

Med kveldstoget opp sammen med en haug kjente og nye fjes glemte jeg helt at jeg egentlig legger meg rundt klokken 21. Utrolig hva godt selskap gjør.

kaker

Med tett snøvær og storm på vei var det ekstra deilig å starte lørdagen med en effektiv og svett treningsøkt med en liten gjeng andre morgenfriske bloggere.

Selv om treningstimen 21-minutes er lagt opp med mål om svært høy intensitet over korte intervaller, hang jeg med på alle øvelsene med noen tilpassninger. Intensiteten styrer man selv, og så lenge jeg ikke har vondt eller kjenner at jeg går ut over min komfortsone og evne, kjenner jeg meg trygg på å gi på litt ekstra når jeg vil.

Unitedbloggers

Resten av dagen gikk med til spennende og motiverende foredrag, men heldigvis også uteaktiviteter!

Dessverre, men ikke overraskende passet ikke snøscooter-race og tube bak snøscooter for høygravide meg, men det var gøy å være med som fotograf og tilskuer i snøstormen.

ub

Etter en rask hvil og mat var jeg klar for togturen hjem. Den store festkvelden får vente til neste gang.

Kunnskapsriktrening

Den gode følelsen holdt seg helt til toget mitt hjem til Oslo ble to timer forsinket på grunn av snøværet. Heldigvis kom jeg meg hjem til slutt, og håper alle de andre er litt heldiger enn meg i dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrening. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits