Store hjul og håndbrems. Joggevognen er klar til bruk!

Etter mange gode tips fra både lesere her på bloggen og følgere på Instagram er barnevognen kjøpt inn, faktisk for ganske lenge siden.

Fordi jeg ikke akkurat har noen erfaringer med babyutstyr, var et barnevognkjøp noe veldig ukjent. Hva skulle jeg tenke på, hvilke finesser, hva slags type, og ikke minst hvilken vogn er mest sikker?

Det eneste spesielle ønsket jeg visste jeg hadde var at vognen burde være tilpasset aktivitet, og etterhvert jogging. Med så mange spreke mødre der ute visste jeg at joggevogner var populære, men hvilken skulle vi velge?

Etter mange gode tips fra dere falt valget på TFK Joggster 3 Facelift, på grunn av de store hjulene både foran og bak.

TFKJoggster3

Hjulene er 16'' (tommer), og forhjulet er fast. Dette sies å være anbefalt til aktivitet, men gjør også at vognen ikke svinger like enkelt som med et svingbart forhjul. Heldigvis finnes det mye ekstrautstyr til slike barnevogner, og svingbart forhjul som enkelt kan settes på er allerede kjøpt inn.

En annen grunn til at valget falt på TFK Joggster 3 Facelift er at denne vognen, selv med de store hjulene, blir mindre enn andre populære joggevogner når den legges sammen. Vi får faktisk plass til vognen bak i bilen ved siden av et relativt stort hundebur.

Vognen har også håndbrems, skivebrems på bakhjulene, som kan være lurt i bakker, og om dette ikke trengs er det jo bare å la vær å bremse. I tillegg kan vognen brukes som sykkelvogn etterhvert.

TFKJoggster3.

Vognen er tom i dag, men plutselig kommer det til å ligge en liten baby der. Det er først da vognen blir satt på prøve. Den første tiden vil jogging byttes ut med trilleturer, men ettersom snø-måkingen i området er relativ ujevn tror jeg de store hjulene vil komme til nytte ganske raskt.

Denne barnevognen føltes riktig for oss, og etter å ha sammenliknet med andre slike vogner er det ingen tvil om at likhetene er større enn forskjellene. Vognene er justerbare i alle mulige retninger, med smarte løsninger på håndtak, skifte mellom bag og sete, seler, og oppbevaring. Hvilken vogn man ender opp med er nok litt tilfeldig, hvertfall for oss.

Tusen takk for alle innspill til joggevogn, tipsene kom veldig godt med i innkjøpsjungelen.

Nå er det bare å vente på å ta vognen i bruk!

-Del gjerne innlegget-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrening. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits