Det er lov å være stolt!

Jeg er ikke den personen som liker mest mulig oppmerksomhet rundt meg og mitt, men har man valgt å drive en blogg må man tåle at andre har en mening om meg. Nå har Kunnskapsriktrening vært min hobby og bijobb siden 2011, og mye har skjedd siden første innlegg.

Det er mye fokus på å bli bedre hele tiden, enten det er å bli sterkere, raskere, "flinkere", tynnere, bedre, sunnere, eller kanskje mer populær. Jeg ser på meg selv som en relativt selvstendig person, og ettersom årene har gått har jeg også blitt veldig mye tryggere på meg selv og mine valg. Likevel er det alltid skummelt at alle som vil kan lese mine innlegg, enten det er faglige, eller litt mer personlige. Det har selvfølgelig streifet meg at det ikke er noe vits å fortsette, det er sikkert ikke så mange som leser likevel, eller kanskje jeg har mistet gløden litt?

Det er på tide å kvitte seg med frykten for å bli satt i "blogg-båsen" av folk jeg ikke kjenner, og heller kjøre på!

Header (4)

Etter å ha tenkt gjennom hvor mange ganger kjente og ukjente har fortalt meg at jeg inspirerer og motiverer til både kunnskap, trening, og en aktiv hverdag, kan jeg med hånden på hjertet si høyt:

Jeg er STOLT!

Jeg er stolt, og ydmyk over at noen kan lære noe om kroppens fysiologi av Kunnskapsriktrening.

Jeg er stolt over at jeg har kommet så langt at jeg kan være fornøyd med meg selv, selv om jeg selvfølgelig ønsker å strekke meg enda litt lengre.

Jeg er stolt, og veldig glad for at folk tør å gi positive kommentarer, og fortelle meg at jeg gjør en god jobb. Særlig de dagene jeg ikke tror på meg selv.

Jeg er stolt over at jeg har klart å motivere faste, og nye lesere hver eneste dag.

Jeg er skikkelig stolt over meg selv fordi jeg har funnet treningsglede.

Tusen takk for alle positive kommentarer og tilbakemeldinger fra dere, det gjør meg skikkelig stolt! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits