Vårens trenings- og velværehelg i Kragerø nærmer seg!

Endelig er det ikke lenge igjen til ny trenings- og velværehelg på fantastiske Kragerø Resort og Spa.

Forrige helg fikk jeg ikke vært med på grunn av at Lille L var nyfødt, men helgen 8.-10. mai er vi klare for en sprek helg. Denne gangen er vi flere instruktører som skal sørge for både rolige og tøffe treningsøkter, pluss skikkelig god stemning inne og ute!

Sirkeltrening
Bilde fra sirkeltrening sist gang jeg var med som instruktør.

Bratrening og Sunn&Sprek har satt opp en timeplan som jeg gleder meg veldig til, og spesielt til timene der jeg er instruktør. I løpet av helgen kommer jeg til å ha styrketrening alene, og bootcamp med Jørgine. I tillegg gleder jeg meg veldig til å være med på pilatestimene til Vibeke, og henge med Cathrine. Dette blir bra!

Se hele timeplanen og meld deg på her.

Jeg gleder meg veldig til denne helgen, og håper at flere melder seg på for å trene med oss i Kragerø. I kategorien Bratrening finner dere innlegg, og masse fristende bilder fra tidligere helger i Kragerø.

Ta med en venn, venninne, kollega, kjæreste, mann, kone, date, eller kom alene. Det anbefales!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits