Endelig! Sports amme-bh for sporty mødre

Etter å ha blitt mamma blir tilgjengelighet til matfatet veldig viktig, nesten avgjørende for hvordan stemningen blir her hjemme.

Når man trener mye, og tilbringer mesteparten av dagen i treningsklær er en god sports-bh viktig. Når man i tillegg skal amme blir det ofte mye styr med en vanlig sports-bh, som ofte er kombinert med en like lite tilpasset treningstopp. Valget om å kunne amme på en enkel måte, men da å trene i en lite støttende bh, eller å få full støtte under økten, men å måtte ofre en rask vei til amming har vært enkel for meg. En god sports-bh er viktigst!

Men nå har jeg fått muligheten til å teste ut to smarte sports-bh'er med ammefunksjon fra nettbutikken Mammatrend. Hvor genialt er ikke dette? Og hvorfor har jeg ikke funnet dette før nå?

Boob Fast food

Boobs

Fast food sports-bh fra Boob kommer i svart og ser ut som en helt vanlig sports-bh. Førsteinntrykket er veldig bra, både utseende- og funksjonsmessig. Toppen sitter godt, er like enkel/vanskelig å få på seg som en vanlig sports-bh, og har brede stropper som ikke gnager.

Etter å ha testet den på både pilates, bootcamp med løp og hopp, og egen styrketrening i løpet av en helg er jeg veldig fornøyd. Det kreves selvsagt mer testing, noe som skjer fremover.

Hektene på hver side er enkle å få av og på, og sitter på et sted som gjør det enkelt å klare uten å måtte se samtidig. Stoffet er så tykt at det støtter godt under aktivitet, men tørker likevel relativt raskt. Et tips er at denne toppen også kan brukes ved svømming, om man har glemt sin vanlige bikinitopp.

Toppen kan vaskes på 40 grader, noe som er veldig enkelt om den skal brukes ofte.

Størrelser xs-xl. Selv har jeg størrelse M, som jeg vanligvis har i andre sportstopper.

Les mer om Boob Fast food her.

La Leche League Sports amme-bh

Mammatrend1

La Leche League sports amme-bh har jeg også fått teste ut, og den har samme funksjon som den fra Boob. Stoffet på La Leche bh'en er av bomull, spandex og polyester, og kommer i svart, hvitt og grått. Toppen sitter også veldig godt på, og har en bred strikk nederst. Etter testing under samme aktivitetene som den andre toppen, er helhetsinntrykket nesten like bra.

Ammefunksjonen fungerer på samme måte som beskrevet over, men her sitter hektene litt lengre opp på skulderstroppen. Dette gjør at det blir litt mer knotete å hekte av og på med en hånd, særlig om man ikke kan se samtidig. I tillegg blir det grå stoffet lettere synlig flekkete, både av egen svette, men også fra ammingen.

Sport-bh'en fra La Leche støtter godt under både løp og hopp, men føles litt løsere enn den fra Boob.

Dette produktet anbefales å håndvaske i varmt vann, noe som lett kan bli slitsomt om man trener og bruker toppen mye.

Størrelser s-xxxl. Selv har jeg M, noe jeg vanligvis har i andre sportstopper.

Les mer om La Leche League sports-bh her.Mammatrend

Begge produktene har vært veldig gode å bruke under både trening og amming, og jeg er veldig glad for å ha kommet over dette geniale konseptet!

Mer testing, vasking, og amming skal til for å komme med en skikkelig produkt-test, men så langt kan begge disse to anbefales til alle som ønsker en god løsning på amming og trening. Toppene kan også brukes av gravide, og videre etter at barnet er født.

Takk til Mammatrend for at jeg får teste disse to sports amme-bh'ene, de gjør et lettere å være en aktiv mamma!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits