Jeg kommer den 30. Kommer du?

Lørdag den 30.mai er det Fornebudagene her ute på Fornebu, og i samarbeid med Fornebu senter skal jeg kjøre gratis mamma- og pappa-trening!

Lørdagens program (kommer) er fullt av gode tilbud, leker, og spennende aktiviteter, og det blir stort marked utenfor senteret. Jeg er med fra morgenen, og håper at mange stikker innom meg for gode tilbud på treningsøkter, og ikke minst en hyggelig prat. Smakebitene på treningen blir kjørt tre ganger i løpet av dagen, og passer for absolutt alle, uansett klær, alder, og form. Her får dere tips til hvordan man kan trene effektivt utendørs med kroppsvekt, kjenne på noen av øvelsene vi kjører i parken hver uke, og muligheten til å spørre om ting dere lurer på rundt trening.

Om du har lyst til å ta turen til nye og fine Fornebu Senter for å være med på dagen går 31. bussen til Fornebu, og stopper rett utenfor senteret!

IMG_20150521_143521
Full innsats på torsdagens ekstra mammatrening i strålende sol!

Sjekk ut nettsidene til Fornebu S, og les mer om mamma- og pappatreningen her.

Dette gleder jeg meg veldig til, og er utrolig spent på hvordan dagen blir. Å kunne bidra til at flere kommer i aktivitet utendørs, særlig de som er hjemme i permisjon, er utrolig gøy, og ikke minst sosialt. Hver eneste økt vi kjører blir avsluttet med hyggelig prat, og kanskje en kaffe på senteret som belønning.

Jeg blir veldig glad om dere liker innlegget, slik at enda flere får se planen for lørdag 30.mai!

Håper vi sees! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits