Gratis mamma- og pappatrening!

I dag arrangeres fornebudagen her ute på Fornebu, og det er duket for en hel dag med gode tilbud og aktiviteter for voksne og barn.Kunnskapsriktrening er selvfølgelig med på dagen, og jeg kommer til å kjøre 20-minutters gratis mamma- og pappatreningsøkter for alle som vil være med.

Les mer om fornebudagen her.

FornebuSenter

Kom innom meg i løpet av dagen for å få en gratis prøvetime på utetreningen/bootcampen vi kjører i Nansenparken. Kom å slå av en prat, få treningstips til hvordan du kan utnytte nærmiljøet til effektiv trening, eller bare hils på i løpet av dagen.

Les mer om mammatreningen her.

Alle er velkomne på treningsøktene jeg kjører i dag, uansett om du har barn, er gravid, eller har/ikke har treningsklær. Øktene blir en smakebit på øvelser som ofte utføres på mammatreningen, og selvfølgelig blir det høy puls.

Les også gårsdagens innlegg med to styrkeøvelser du kan gjøre med bæresele.

Jeg gleder meg veldig til å møte en haug av spreke og nysgjerrige mennesker!

Vi sees!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits