Kunnskapsriktrening er 4 år, på tide å se fremover!

Hurra!

Det føles veldig lenge siden, og samtidig som om det var i forrige uke at jeg startet Kunnskapsriktrening. Disse 4 årene har vært veldig spennende, lærerrike, frustrerende, og ikke minst givende.

Den siste tiden har jeg forstått mer og mer at min interesse for blogging ligger i å dele kunnskap om trening, fysiologi, og andre spennende temaer. Å kjempe om en plass i sentrum med glossy selfies, antrekksbilder, og oppsummeringer av treningsøkter uten noe faglig innhold er ikke det Kunnskapsriktrening ble startet for, og kommer ikke til å bli hovedfokuset fremover heller.

Med et sterkt ønske om å lære mer, delta på flere kurs og samlinger, lese enda flere bøker og faglige artikler, kommer tiden fremover til å bli veldig spennende. Det er en jungel av treningsblogger, og andre blogger som også blogger om trening og livsstil, det begynner å bli uinteressant etter min mening. Fag og kunnskap vil alltid være min sterkeste drivkraft, og forhåpentligvis er det flere som også er like interessert i dette som meg.

Jeg ser fremover med nye øyne, og er klar for å bygge opp Kunnskapsriktrening til en enda bedre side for de som ønsker kunnskap og inspirasjon!

Ha en strålende kveld videre!-Lik og del gjerne Kunnskapsriktrening med venner og kjente-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits