Les alt om høstens mammatrening!

Etter en super vår og forsommer med mange sporty mødre på trening er datoene og planene klare for høstens mammatrening/baby bootcamp!

Mandag 10. august kl. 10.30-11.15 kjører vi første treningsøkt!

Påmelding til hh@kunnskapsriktrening! Se info om pris, oppmøte osv lengre ned.

Mammatreningen er også for pappaer!

Treningsøktene kjøres utendørs i Nansenparken, og passer for alle som vil være med, men er først og fremst lagt opp til foreldre med barnevogn. For at treningsøktene skal kunne tilpasses hver enkelt deltaker, med varianter av de ulike øvelsene.Det anbefales å vente med oppstart av trening til 6 uker etter fødsel, eller til en fagkyndig har gitt klarsignal med tanke på magemuskler og bekkenbunnsmuskulatur.

Treningsøktene legger vekt på å trene hele kroppen ved hjelp av kroppsvekt, hverandre, benker, trapper, og enkelt treningsutstyr. Med både kondisjon- og styrketrening i hver økt vil alle få utfordret kroppen underveis. Øvelsene blir lagt opp med økende intensitet etterhvert som ukene går.

Følger du treningsøktene regelmessig hver uke vil formen bli bedre, og du får en rekke øvelser du kan utføre ellers også. Mammatreningen hjelper deg i form på en god måte! Treningsøktene er en arena for fysisk aktivitet, men også for treningsglede, motivasjon og ikke minst veldig sosialt!Praktisk informasjon

NÅR: Mandager kl.10.30-11.15. Første treningsøkt i høst: 10. august 2015.

HVOR: Oppmøte på festplassen i Nansenparken på Fornebu (buss 31 fra sentrum, gå av på Telenor Fornebu og gå mot flytårnet og inn i parken, eller parker 2 timer gratis på Fornebu senter).

PRIS: 8 uker, 8 påfølgende treningsøkter, 1100 kr. Faktura sendes etter avtale.

Drop-in: 150 kr kontant ved oppmøte.

PÅMELDING: Send mail til hh@kunskapsriktrening.com.

ALLE SOM KJØPER 8 UKER TRENING FØR 11. AUGUST FÅR EN TRENINGSØKT GRATIS!

Hver treningsøkt har et maksimalt antall deltakere for å sikre at hver deltaker får den oppfølgingen som er nødvendig. Små grupper sikrer også at jeg som personlig trener kan se hver enkelt deltaker for å sørge for at øvelsene utføres på riktig måte.

Sen meg gjerne mail om dere er en venninnegjeng, barselgruppe, eller pappagjeng som ønsker å booke en egen tid for trening hver uke over flere uker. Om det er flere som ønsker en at vi setter opp en ekstra treningsøkt hver uke er dette også mulig å få til.

Les mer om og se bilder fra mammatreningen vi har kjørt denne våren og forsommeren, og om min utdannelse som personlig trener her. Les også om treningsøktene i Fornebu Senter-magasinet her.

Siste treningsøkt før sommerferien i juli kjøres tirsdag 30. juni klokken 11.00-11.45, les mer her.

Følg @kunnskapsriktrening på både Instagram og Facebook, og bli med i gruppen Utetrening Fornebu for forløpende informasjon om treningen i høst.

JEG GLEDER MEG TIL Å TRENE MED DERE!

2 kommentarer

berit

26.07.2015 kl.11:00

vil det kun være trening på mandager kl 10.30? Har allerede meldt meg på babysvømming kl 10:(

KunnskapsrikTrening

27.07.2015 kl.09:40

Hei! I første omgang blir det på mandager, men om det blir flere interesserte er det mulig å sette opp en dag til. Det enkleste er om dere er flere som melder dere på sammen, feks gruppen på babysvømmingen, barselgruppen eller liknende :) Håper å se dere på trening i høst!

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits