Bli med på treningshelg på Kragerø resort og spa siste helgen i oktober!

Endelig kan vi glede oss til en ny trenings- og velværehelg! 

30. oktober til 1. november er vi i Bratrening og Sunn&sprek klare for en ny helg med trening og avslapning i fokus. For niende gang kjører vi treningstimer både fredag, lørdag og søndag, der dere kan velge mellom blant annet yoga, stretching, bootcamp utendørs, og styrketrening.Spreke instruktører etter forrige helg vi arrangerte i mai. Fra venstre: Vibeke, meg, Jørgine, Gry og Cathrine!

Les mer om og se masse bilder fra alle de 8 andre helgene HER.

Alle treningstimene er åpne for dere som er deltakere, og dere velger selv hvor mye dere ønsker å trene hele helgen.Helgen tilbringes på fantastiske Kragerø resort og spa, et hotell der skuldrene senkes med en gang man sjekker inn. 

I tillegg til våre treningstimer har hotellet eget treningsrom, det er gode muligheter for jogging utendørs, og for å toppe det hele anbefaler jeg alle å bruke litt tid i spa-avdelingen! Med ulike typer badstuer, utendørs basseng og boblebad, kan jeg garantere at slitne kropper og ømme muskler får slappet ekstra godt av. For en rimelig pris får du to overnattinger med frokost og lunsj, middag fredag og lørdag, inngang til spa og treningsrom, og inngang på alle treningstimene vi holder. 

Det er også mulig å kjøpe dagspass om du bor i nærheten!

Påmelding skjer via hotellet. Bookingen er åpen!

Timeplan med oversikt over alle treningstimene kommer på hotellets nettside snart.

Jeg gleder meg skikkelig til denne helgen. Sees vi?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits