Hva vil DERE lese mer om?

Akkurat som alle andre blogger lever Kunnskapsriktrening av dere lesere.
At noen er interessert i å lese akkurat det jeg skriver er utrolig gøy, og jeg er alltid på jakt etter nye ideer og temaer.

Nå som kalenderen begynner å nærme seg høst er det andre vinklinger og spørsmål som dukker opp rundt trening, hverdag og fysiologi.

Nå håper jeg på deres hjelp til å finne ut hva dere lesere ønsker å lese mer om!

Flere øvelsesinnlegg, lesespørsmål, treningsprogram, videoer, fakta eller andre ting dere gjerne vil finne her på bloggen fremover.

Da spør jeg dere:
Hva vil dere lese mer om?

4 kommentarer

21.08.2015 kl.09:08

Hei!

Fortsett gjerne i samme stil som du har hatt i det siste: En god kombi av korte styrkeprogram, videoer OG ikke minst jevnlig lettleste faktaartikler! Veldig inspirerende å se varierte øvelser på video (legg gjerne til musikk!), samt at du poengterer at ei økt ikke trenger å vare 1-1,5 timer (noe som er uoverkommelig for mange). Synes også det er flott når du setter opp eksempel på overkommelige ukeprogram!

KunnskapsrikTrening

21.08.2015 kl.13:31

Anonym: Tusen takk for tips til videre innlegg :) Skal tenke på disse fine rådene når jeg lager en plan for høsten. Ha en fin helg!

Guro

23.08.2015 kl.20:50

Enig med anonym over! Korte program er supert, helst styrke hvor man ikke trenger noe annet enn kroppsvekt og enkle hjelpemidler. Jeg er alltid på jakt etter tips til hvordan man kan trene i hverdagen til f.eks. fjelltur, topptur, sykkelferien, osv. Jeg går mye i fjellet, men syns det er vanskelig å få trent på det i en hektisk hverdag. Å kunne gå lange fjellturer sommer og vinter er en av hovedgrunnene til at jeg trener - jeg må ha styrke i beina og kondis til motbakkene, utholdenhet og styrke i ryggen for å kunne gå i mange timer. Jeg løper en del da, og går turer i marka med dagstursekk, men hvis du har andre tips hadde det vært supert. :) Og til andre typer aktiviteter selvsagt.

KunnskapsrikTrening

24.08.2015 kl.15:31

Guro: Takk for godt innspill Guro! Dette skal jeg tenke på til videre innlegg og tips :) Ha en strålende mandag!

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits