Fredagstrening- utendørs styrkeøkt på video!

Fredag og solskinn!

Ukens siste treningsøkt før helgen starter, og for å gjøre dørstokkmila enda litt kortere for dere får dere en fiks ferdig treningsøkt på film i dag. 

Øvelsene er kjente for veldig mange, og det eneste du trenger er en benk eller liknende som tåler at du hopper opp og ned på den.  1. Box-jump opp og ned fra benk. Her trenes primært spenst, med underkroppens muskulatur. 
  2. Pushups, klassisk øvelse som kan varieres i det uendelige. Her trenes primært bryst- og skuldermuskulatur, men også øvre rygg og kjernen. 
  3. Dips, også en klassisk øvelse som kan varieres og tilpasses de fleste. Her trenes primært bakside arm, triceps, men også kjernen. 
  4. Bulgarske utfall, super øvelse for et og et ben. Utfordrende for underkroppen, balanse og ikke minst bevegeligheten. 
  5. Pike- pushups er en god øvelse for skuldermuskulaturen, men også for balanse og bevegelighet. 

Jeg viser fem repetisjoner av hver øvelse, men her er det du som bestemmer ut fra hva du ønsker å oppnå med treningsøkten!

Alle øvelsene kan tilpasses til de aller fleste, et godt tips er for eksempel å stå bredt med bena under pushups, dette gjør det litt lettere for kjernemuskulaturen. Et annet tips er å bøye bena under dips, det er litt enklere enn å kjøre med strake ben. 

Ønsker du flere tips til øvelser du kan kjøre på dagens styrkeøkt kan du lese HER.

⇒Følg meg gjerne på Instagram, og lik Kunnskapsriktrening på facebook⇐

Godt trening, og god fredag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits