Tren med meg på Fornebu! Er du interessert i å være med på bootcamp? Gratis trening til deg om du samler en gruppe selv!

Utetrening hele året!

Den siste tiden har jeg fått mange henvendelser angående treningsgrupper og personlig trening her ute på Fornebu. Dette innlegget skriver jeg for å gjøre det enkelt å finne informasjon om dette, og for å høre om hvor mange som eventuelt kan være interessert i å bli med på gruppetrening.

Som mange vet kjører jeg mammatrening ukentlig, dette er på dagtid og for de som ønsker å trene med barnevogn, men også for alle andre som har lyst til å være med. 

Les mer om mammatreningen HER.

Bootcamp og løpegruppe

For at dere andre som ikke har mulighet til å trene på dagtid også kan få vært med på trening med meg planlegger jeg å åpne opp for treningsgrupper på morgen- og/eller kveldstid. 

Jeg kan tilby bootcamp med helhetlig trening for hele kroppen, med innslag av utholdenhet, styrke, koordinasjon og bevegelighet. Eller rene løpegrupper med fokus på varierte måter å trene utholdenhet og løpeteknikk på. Alle treninggruppene vil inneholde treningstips, og mulighet for tilrettelegging av trening for den enkelte. 

Priseksempel Bootcamp: oppstart første uken i september, trening ukentlig ut oktober, 60 minutter. 8 ukers kurs. 8-12 påmeldte. Pris 1200 kr. 

Priseksempel løpegruppe: oppstart første uken i september, trening ukentlig ut oktober, 60 minutter. 8 ukers kurs. 5-10 påmeldte. Pris 1300 kr. 

Et tilbud om bootcamp og/eller rene løpegrupper er avhengig av antall påmeldte. 

Alle som samler sammen 5 stykker som ønsker å trene sammen med deg i høst får du gratis trening i 8 uker, eller så kan dere trene 6 stykker for prisen av 5 slik at alle får treningen litt billigere!

Er dere en egen gruppe som ønsker å sette opp treningsøkter med meg er det også mulig, ta kontakt på mail; hh@kunnskapsriktrening.comPrivate PT-timer?

For de som ønsker å ha private PT-timer alene, eller som duo? Ta kontakt på mail; hh@kunnskapsriktrening.com, så kommer vi frem til en plan og pris for det antall pt-timer du ønsker. 

Treningsøktene med meg er alltid varierte, utfordrende, men tilpasset til alle som deltar. Det er min jobb å hjelpe deg til å finne både treningsglede og motivasjon, din jobb er å tørre å bevege det litt utenfor din egen komfortsone og utfordre deg selv hver eneste uke!

Samle sammen venner og kjente, en gjeng fra arbeidsplassen, barselgruppen, naboene, kompisene, og kanskje til og med tenåringene for å trene utendørs på flotte Fornebu denne høsten!

Jeg er klar!

⇒Viser du interesse, er det større sannsynlighet for at du får en treningsavtale hver uke frem mot jul ⇐

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits