Når treneren blir trent av RÅ-trening!

I dag har vært en superaktiv dag for min del, og den startet allerede kl. 06.30. Det vekker minner fra mine utallige år som spinninginstruktør å stå opp før solen for å kjøre treningsøkt for en gjeng spreke morgenfulger. 

Første økten i dag ble våt og mørk, men som vikar på en bootcamp her ute på Fornebu kan man ikke klage på regnet. Å bli hentet inn for å trene en gjeng spreke damer før jobb var veldig gøy! Super innsats og skikkelig treningsglede så tidlig er imponerende. 

Fra trenerrollen til kunde

Etter et skift til tørre klær, frokost og en stor kopp kaffe var det klart for at treneren skulle bli trent av en annen personlig trener. Camilla er en skikkelig tøff dame som jeg møtte første gang på pt-utdanningen på NIH og igjen på en gratis treningsøkt i Frognerparken for noen måneder siden.

Camilla har gjort det alle drømmer om, nettopp å slutte i kontorjobben for å drive med trening på heltid, og det som er så rått er at det går så det suser! RÅ-trening er nettopp helt RÅ trening!

Forrige uke fikk jeg en mail fra Camilla, der hun rett og slett ville komme hit til Fornebu for å kjøre en treningsøkt med meg. For en dame!

I øsende regnvær fant vi en passende gressflekk ved inngangen til Nansenparken, og jeg fikk beskjed om å hoppe hoppetau. Det var vanskeligere enn jeg husker at det var i 6. klasse på barneskolen, og pulsen gikk overraskende raskt opp. 

Etter oppvarming fortsatte vi med løping med et 12 kilos battlerope hengende etter meg, det var her jeg kjente at kroppen var ganske mør etter treningsøkten på studio i går. 

12 øvelser med, 40 sekunder jobb, 10 sekunder pause

Så var det på tide å øke pulsen mer, og kjøre 12 ulike øvelser med det samme tauet. Dette var helt utrolig tungt, men veldig gøy og variert. Skuldrene fikk kjørt seg så mye at jeg trodde de skulle falle av. 

Etter alle 12 øvelsene med tau kjørte vi en ny runde meg 12 øvelser, da med kroppsvekt, medisinball og mini-kettlebell. Helt utrolig at jeg kom meg helskinnet gjennom denne runden, det hadde jeg ikke klart uten Camilla som både motiverte og presset meg hele veien. 

Det var deilig å tre inn i kunderollen og bare få beskjed om hva jeg skulle gjøre, hvor lenge og når det var pause. 

Å få oppleve denne siden av en treningsøkt er veldig verdifullt, og ikke minst svært utfordrende mentalt sett. 

Sjekk ut RÅ-trenings facebookside, eller @raatrening om du bor i nærheten av Holmendammen og ønsker å trene med Camilla!

Tusen takk for treningsøkten, jeg er helt utslitt!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits