Det haglet med spørsmål til nettpraten hos SPREK

På onsdag hadde Cathrine Borchsenius og jeg nettprat om trening, kosthold og vekt på i samarbeid med Aftenposten og Bergens Tidene. 

Det åpnet for spørsmål en liten stund før vi satte oss ned for å svare på alt leserne sendte inn, og det rant praktisk talt spørsmål inn begge de to timene vi hadde satt av. Så utrolig gøy og veldig interessant å få lov til å svare på så utrolig mange spennende spørsmål fra dere!

Felles for mange av spørsmålene var at mange lurte på hva man bør trene for å gå ned i vekt, og hva man burde spise for å gå ned i vekt. Dessverre fikk vi ikke tid til å svare på alles spørsmål, men jeg vil anbefale alle å lese svarene vi skrev for å forhåpentligvis finne noe som kan passe inn i ens egen situasjon. 

Sjekk ut alle svarene våre HER!

Sprek er et samarbeid mellom flere store aviser på nett, og her kommer dere blant annet til å finne spennende artikler fra oss fremover. 

-Selv om nettpraten er slutt er det alltid åpent for å sende meg leserspørsmål på mail til hh@kunnskapsriktrening.com-

God onsdag til alle!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits