Vil nye Polar Loop 2 øke hverdagsaktiviteten?

/sponset produkt/

Aktivitetsmålere er et populært verktøy for de som ønsker å holde styr på hvor mye de egentlig beveger seg i løpet av en dag. Det finnes mange ulike varianter, og nå har jeg fått lov til å teste den nyeste versjonen fra Polar.Polar Loop 2 er den siste utgaven av aktivitetsmåler-familien fra Polar, og er etterfølgeren til Polar Loop 1 som jeg testet ut da den kom på markedet for en stund siden. Les om Polar Loop 1 og registreringene av aktivitet HER.

Et aktivitetsbånd, eller aktivitetsmåler er enkelt forklart et bånd man har på seg døgnet rundt på håndleddet, som registrerer all aktivitet i løpet av døgnet. Dette kan synkroniseres på nettsidene til Polar, og med appen som kan brukes på mobilen slik at du får se oversikt over ditt aktivitetsnivå. 

Ved registrering fyller man blant annet ut hvilket aktivitetsnivå man ligger på i løpet av en vanlig dag (5 ulike nivåer å velge mellom), og båndet vil da gi tilbakemeldinger om hvor mye man bør bevege seg for å oppnå dette hver dag. At batteriet fylles gradvis opp er en utrolig enkel måte å vise hvor aktiv du burde være, og er utrolig nok veldig motiverende!

video:video20150911092701byvideoshow

Den nye Polar Flow har fått flere egenskaper, som blant annet vibrasjon når det er på tide å bevege seg, mulighet for live kontakt med sosiale medier via appen, og søvnregistrering om natten. Båndet er også vanntett, så dette skal bli med på babysvømming!

Nå skal jeg teste ut aktivitetsbåndet fremover, og jeg er spent på hvordan det blir å bruke et slikt bånd i mammapermisjon i forhold til i en jobbhverdag med gymtimer og mye stående arbeid. Om båndet registrerer aktivitet med en hånd som triller en barnevogn blir spennende å se.

Båndet kan også kobles opp til Polar H7 pulssensor for å få live pulsregistreringer underveis i treningen. 

Les mer om Polar Loop 2 hos Polar.no.

Nå må jeg ut på tur for å fylle opp aktivitetsbatteriet for i dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits