Møt meg på stand når Fornebu Senter inviterer til barseltreff!

Denne uken blir både travel og spennende. Tirsdag 15. sept inviterer Fornebu Senter til barseltreff for alle mammaer og pappaer i permisjon mellom kl. 09-13.

Etter fjorårets suksess har barseltreffet vokst seg større, og jeg gleder meg til å stå på stand med Kunnskapsriktrening og utetreningstilbudet jeg tilbyr her på Fornebu.

Barseltreffet er et samarbeid mellom senteret og frisørkjeden Adam og Eva, og alle påmeldte får gode tilbud fra ulike butikker i dette tidsrommet. 

Les mer om treffet og tilbudene HER.

Mitt tilbud til dere er klippekort på mammatreningen vi kjører hver mandag ut november (11 resterende økter) ;

8 klipp til 1000 kr, spar 200 kr!Møt meg utenfor ved Adam og Eva på tirsdag for en prat om trening etter fødsel, hvordan komme i gang med trening, øvelser, trening med baby, mammatreningen, eller noe helt annet! Jeg er alltid interessert i å høre deres spørsmål og tanker rundt trening både i permisjonstiden og etterpå!

Påmelding: fornebu@adamogeva.no eller telefon:  67 21 53 50

Jeg gleder meg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits